X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano Ronaldo

Neverjeten strel s peto Cristiana Ronalda v drugem polčasu je Real Madridu prinesel nove tri točke proti Rayu Vallecanu. Napadalec je po tekmi z mediji delil svoje poglede na tekmo.

“Rayo je odigral odlično tekmo in nam zelo otežil stvari. Imeli so možnost remizirati tekmo, vendar pa smo se dobro branili in tako prišli do pozitivnega rezultata.”

“Bila je raztresena tekma, še posebej v uvodnih minutah, saj nobena ekipa ni imela nadzor nad tekmo. Trener je spregovoril z nami ob polčasu in v nadaljevanju smo bili bolj osredotočeni. Smo zelo ponosni na svoje delo, ker nam bodo te tri točke pomagale osvojiti naslov.”

“Nisem niti razmišljal o tem, ali je bile to moj najlepši zadetek s peto, ko sem dosegel zadetek. Sam sem samo brcnil žogo s peto in s tem presenetil vse branilce in vratar. Dovolj močno sem brcnil, da niso mogli zaustaviti žoge. To nam je prineslo zmago, tako da je ta zadetek še bolj pomemben za nas.”

“Ne smemo se osredotočiti na to kaj počnejo drugi, vse dokler mi opravljamo svoje delo prav.”