X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je analiziral zmago 1-0 svoje ekipe proti Rayu Vallecanu.

“Lahko je izgubiti točke na tem stadionu. Rayo si ni zaslužil, da je izgubil. Nekateri pravijo, da nismo odigrali dobre tekme. Remi bi bil prav tako samo rezultat, saj je bilo Rayo fantastičen in si zato ne zaslužijo, da ljudje govorijo o slabi igri Real Madrida. Zaslužijo si, da slišijo, da so naredili odlično delo pred nami. Naredili so, da smo mi morali delati neverjetno trdo in so je imel tri čiste priložnosti za zadetek. Mi bi lahko zapečatili tekmo iz protinapadov v drugem polčasu, vendar pa je nismo. Igralci, trenersko osebje in navijači Raya Vallecana si zaslužijo slišati, da ljudje govorijo o tem, da so si zaslužili več.”

“Morali smo se boriti proti priložnostim ob prekinitvah in trdo smo se borili, da smo razčistili v takšnih situacijah. Opravili smo zelo dobro delo in se zelo trdo borili. Ne bi nam uspelo zmagati, če ne bi bili tako osredotočeni in trdni v obrambi. Težko nam je bilo igrati na zelo težkem igrišču. Zadovoljen sem z rezultatom in z delom mojih varovancev, vendar pa sem dovolj pameten, da sam vidim, da si Rayo ni zaslužil poraza. Upam, da bodo nadaljevali z dobrim delom, ker imajo do sedaj fantastično sezono.”

“Naslov lige se osvaja na vsakem stadionu in na vsaki tekmi. Na Mallorci smo morali spreobrniti rezultat, toda nocoj je bil ob polčasu rezultat 0-0 in ena sli druga ekipa bi lahko na koncu dosegla zmagovalni zadetek. Naš nasprotnik se nikoli ni predal. Imajo trenerja, ki mi je zelo všeč in izkazala se je za težkega nasprotnika iz klopi. Sandoval je tvegal s tem, ko je uporabil napadalne igralce do samega konca tekme. Bila je težka tekme in trdo izborjena zmaga.”

“Mene bolj skrbi to, kako sodniki obravnavajo Ruia Fario. On se obnaša tako kot vsi mi drugi na klopi od Karanke pa do Chenda. Gre za normalno vedenje, protesti so vljudni in spoštljivi. Še nikoli v moji karieri se nisem soočil s tako aroganten četrtim sodnikom. Sodnik je izključil Ruia in sedaj bo napisal kar hoče v svojem poročilu. Lažje se je pogovoriti z ljudmi v miru in na sproščen način, kot pa z aroganco. Kljub temu pa pri tem ni nič narobe, saj imajo drugi sodniki bolj pozitiven odnos.”

“Vzdušje na stadionu je bila zelo dobro. Obstaja kar nekaj prizorišč s podobnim vzdušjem v Španiji in začetek tekme ob 16:00 jim je bil po godu. Upam, da se ljudje obnašajo na cesti korektno s tem, kar so pokazali na stadionu. Michu je bil izključen zaradi svojega prizadevanja in ne zaradi posledic agresije. Sem žalosten, ker je bilo le 300 naših navijačev na tekmi, glede na to, da smo še vedno v Madridu. Smo vodilno moštvo lige in na tekmi proti Getafam je bilo le 30 navijačev, na Vallecasu pa je bilo 300 navijačev. Imamo skupne cilje z našimi navijači in zaradi tega bi jih moralo priti nekoliko več. Stadion Getaf in Vallecas sta zelo blizu doma.”