X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Na reprezentančnih akcijah 13 igralcev Real Madrida

Photobucket

Trinajst igralcev Real Madrida bo ta teden razpršenih po Evropi, kjer bodo igrali prijateljske tekme s svojimi reprezentancami. Prva na seznamu vpoklicanih sta Marcelo (Brazilija) in Varane (Francija U21), ki bosta igrala že danes. Jutri pa bodo igrali še ostali igralci in sicer Higuain za Argentino, Sahin za Turčijo, Casillas, Ramos, Xabi Alonso in Arbeloa za Španijo, Cristiano Ronaldo, Coentrão in Pepe za Portugalsko ter Khedira in Özil za Nemčijo.

Raphaël Varane se je pridružil francoski reprezentanci do 21 let, s katero se bo že danes pomeril proti italijanskim vrstnikom v Cannesu na stadionu Pierre de Coubertin.

Datum Tekma Stadion Čas
28/02/2012 Francija – Italija Pierre de Coubertin (Cannes)  20:50

Photobucket

Marcelo je odpotoval v švicarsko mesto San Galo, kjer bo danes z brazilsko reprezentanco odigral prijateljsko tekmo proti Bosni.

Datum Tekma Stadion Čas
28/02/2012 Brazilija – Bosna AFG Arena (San Galo)  20:00

Nuri Sahin je bil pred poškodbo eden glavnih igralcev turške reprezentance, katere možnosti za uvrstitev na naslednje evropsko prvenstvo so se razblinile po tekmi s Hrvaško. Turki se bodo nocoj pomerili v Bursi proti Slovaški.

Datum Tekma Stadion Čas
29/02/2012 Turčija – Slovaška Ataturk Stadium (Bursa)  20:30

Photobucket

Casillas, Xabi Alonso, Arbeloa in Sergio Ramos so bili vpoklicani s strani Vicente del Bosqueja v špansko reprezentanco za prijateljsko tekmo proti Venezuelo, potem ko so proti državi iz Južne Amerike igrali že 7, junija in jo je Španija dobila s 3-0.

Datum Tekma Stadion Čas
29/02/2012 Španija – Venezuela La Rosaleda (Malaga) 21:30

Photobucket
Cristiano Ronaldo, Pepe in Coentrao bodo prav tako igrali prijateljsko tekmo in sicer proti Poljski na enem od uradnih prizorišč za prihajajoči Euro 2012 v Varšavi.

Datum Tekma Stadion Čas
29/02/2012 Poljska – Portugalska Estadio Nacional (Varšava)  20:45

Photobucket

Ozil in Khedira se bosta z nemško reprezentanco pomerila proti Franciji na stadionu Weserstadion v Bremnu. Glede na to, da bosta obe reprezentanci igrali tudi na Euru 2012 in da obe ekipi spadata v sam vrh v Evropi, bo to zagotovo ena od najbolj zanimivih tekem v tem času.

Datum Tekma Stadion Čas
29/02/2012 Nemčija – Francija Weserstadion (Bremen) 20:45

Photobucket

Gonzalo Higuain bo z Argentino zaigral na prijateljski tekmi v Bernu proti Švici.

Datum Tekma Stadion Čas
29/02/2012 Švica – Argentina Stade de Suisse (Berne) 20:30