X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Morata najboljši strelec Castille v drugem delu sezone

Photobucket

Morata s svojimi v drugem delu sezone zagotovo eden izmed ključnih igralcev Castille, ki tako še naprej zaseda vrh skupine I v ligi Segunda B (tretja španska liga, op.p.). Napadalec rezervne ekipe Real Madrida je na zadnjih sedmih krog dosegel pet zadetkov, s čimer je tudi najboljši strelec Castille v drugem delu sezone. Prav tako pa je z desetimi zadetki tudi že drugi strelec Castille, potem ko je pred njim samo še Joselu, ki je dosegel 13 zadetkov.

Photobucket

Castilla čez celotno letošnjo sezono zelo velik napadalen talent, kar dokazuje tudi statistika, ki pravi, da je rezervna ekipa Real Madrida v tej sezoni na 26. ligaških tekmah dosegla 54 zadetkov (2.08 na tekmo), s čimer je Castilla najučinkovitejša ekipa v tretji španski ligi. Alvaro Morata je do sedaj za Castillo prispeval 10 zadetkov, od tega jih je kar 5 dosegel na zadnjih sedmih tekmah, zaradi česar je tudi najboljši strelec Castille v drugem krogu sezone. Blizu Morate sta tudi Joselu in Denis, ki sta oba v drugem delu dosegla po štiri zadetke ter Jesé s tremi zadetki.

STRELCI CASTILE V DRUGEM DELU SEZONE
Igralec Goli
Morata 5
Joselu 4
Denis 4
Jesé 3
Nacho 1
Carvajal 1
Casado 1
Lucas 1

Photobucket