X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vrnitev reprezentantov

Jose Mourinho je danes lahko računal na osemnajst igralcev iz prve ekipe, prvi ekipi pa sta se danes pridružila tudi Morata in Jesus.

Večina reprezentatov se je danes vrnila nazaj v Madrid, kjer so se skupaj s preostalimi igralci pričeli pripravljati za nedeljsko tekmo proti Espanyolu (tekma je na sporedu ob 21.30 uri). Morata in Jesus, igralca Castille, sta se pridružila osemnajstim igralcem prve ekipe. Marcelo, Sergio Ramos, Arbeloa, X. Alonso, Sahin, Ozil in Cristiano Ronaldo so pričeli tekme za njihove reprezentance in so delali vaje za regeneracijo, medtem ko so ostali imeli nekoliko težji trening.

Ekipa se je razdelila na tri skupine. Fitnes trener Rui Faria je nadzoroval fizično vadbo in vaje z žogo, ki so jih izvajali reprezentanti, ki so začeli minule reprezentančne tekme.Varane, Higuain, Granero, Callejon, Albiol, Altintop, Lass, Carvalho, Kaka in Morata pa so imeli nekoliko težji trening. Casillas, Adan in Jesus so trenirali s trenerjem vratarjev Silvinom Lourom.