X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain dosegel 5 golov na zadnjih treh tekmah proti Espanyolu

Photobucket

Tekme med Real Madridom in Espanyol so v zadnjem času vedno imele enega junaka in to je Gonzalo Higuain. Argentinski napadalec je s tremi goli na Cornella El Pratu (0-4) potrdil, da je njegova poškodbe hrbta že zgodovina in da proti proti ekipi iz Barcelone vedno odlično igra. Espanyol je tako ena izmed njegovih najbolj priljubljenih “žrtev”, potem ko je dosegel pet golov na zadnjih treh igrah oz. sedem golov na skupaj devetih tekmah, ki jih je odigral proti Espanyolu, ki bo nasprotnik belega baleta v nedeljo bo 21:30.

Photobucket

Argentinski napadalec je začel svojo strelsko serija proti Espanyolu v 21. krogu v sezoni 2009/10, ko je dosegel tretji in obenem tudi zadnji gol za svojo ekipo na tekmi. Pipita je znova zadel v 4. krogu lanske sezone 2010/11 ter jo končal s hat-trickom v šestem krogu letošnje sezone na stadionu Cornella El Prat. Skupaj je Argentinec dosegel v svoji karieri že sedem golov v La Ligi proti Espanyolu na devetih odigranih tekmah, kar pomeni, da je Espanyol ena od njegovih najljubših “žrtev”, potem ko je samo še Malagi dosegel več zadetkov in sicer osem.

GOLI HIGUAINA NA TAKMAH PROTI ESPANYOLU
Sezona Rezultat Strelci
2011/12 Espanyol 0-4 Real Madrid Higuain (3) in Callejón
2010/11 Real Madrid 3-0 Espanyol Ronaldo, Higuain in Benzema
2009/10 Real Madrid 3-0 Espanyol Ramos, Kaka in Higuain
2007/08 Real Madrid 2-1 Espanyol Higuain in Raul
2006/07 Real Madrid 4-3 Espanyol Van Nistelrooy, Raul, Reyes in Higuain

Photobucket