X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

Higuain je proti Espanyolu zabil dva zadetka, nato pa je spregovoril za medije.

“Zadetki ti lahko zelo pomagajo, ampak kar je najpomembneje je to, da pomagaš ekipi. Smo zadovoljni in moramo uživati v teh trenutkih.”

“S tekmo sem zelo zadovoljen. Pomembno je da smo zmagali, saj smo tako zadržali prednost desetih točk. Dosegli smo dobro zmago in s tem smo zadovoljni. Osredotočiti se moramo na vsako tekmo posebej in nadaljevati z doseganjem naših ciljev.”

“Zadovoljen sem. Za napadalca je pomembno, da zabija zadetke, kar pa je seveda pomembno tudi za ekipo. Nikoli nisem bil nestrpen. Vedno sem vedel, da bom imel priložnost, da dosežem zadetek. Napadalci imajo pozitivne in negativne nize. Tukaj sem že pet let in vem kaj predstavlja Real Madrid. Vedno je priložnost, da zadanem in vedel sem, da bom hitro spet uspel premagati nasprotnega vratarja.”

“Vesel sem, da me je trener pohvalil tudi v medijih. Vesel sem, da slišim pohvale na moj račun od trenerja njegovega statusa.”

“Zelo sem zadovoljen. Potreboval sem zahvalo publike in sem jo tudi dobil, ko sem bil zamenjan.”

Photobucket