X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Karanka

Po zmagi nad Espanyolom s 5 -0  je medije naslovil pomočnik trenerja Aitor Karanka.

“Trener je včeraj povedal, da je Higuain eden najboljših napadalcev na svetu in danes se je o tem ponovno lahko prepričal ves svet. Higuain ima zelo poseben karakter. Jasno je razvidno kadar je na igrišču srečen in kadar ni. Glede na to kar se je dogajalo ta teden, je bila to zanj pomembna tekma, s pokazanim je zelo zadovoljen. Sam na sebe izvaja močan pritisk, kar je dobro.”

“Prav tako je očitno kdaj v igri uživa Kaka in ko se vsi dejavniki poklopijo, ga je v užitek gledati. Na zadnji tekmi ni igral tako dobro, saj je bilo več poudarka na fizičnem aspektu igre, na Santiago Bernabeu pa se počuti domače in res ga je užitek gledati.”

Photobucket

“Carvalho je izkušen igralec in vedno, ko se vrne po poškodbi želi pokazati več kot zmore. Vsi vemo kako pomemben igralec je za to ekipo in pomembno je, da ve, da ima našo podporo.”

“Kar se tiče naših igralcev iz mladinskega pogona, tekma proti Rayu je bila drugačna, saj je igrišče bilo manjše, igra je bila bolj direktna, zato bi Joselu potreboval več tekem in izkušenj, da bi lahko zaigral. Danes je bilo na igrišču več prostora, zato je Morata lahko zaigral, Joselu pa je lahko pomagal Castilli proti Tenerifam. Benzema in Pipita sta v tej sezoni izjemna in zato se nam zdi nesmiselno, da bi Morata zgolj sedel na klopi. Boljše zanj je, da igra za Castillo in še dodatno napreduje.”