X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Khedira postal peti igralec, ki je zadel v vseh treh tekmovanjih

Z zadetkom proti Espanyolu se je Khedira pridružil Cristianu Ronaldu, Benzemaju, Higuainu in Callejonu, ki so uspeli doseči zadetek v vseh treh letošnjih tekmovanjih.

Zraven tega da trdo gara na sredini igrišča, Sami Khedira dokazuje da je lahko tudi pomemben člen napada Reala. Nemec je dosegel zadetke v vseh treh tekmovanjih, v katerih je Real nastopil v tej sezoni. Khedira je po enkrat zadel v ligi, enkrat v pokalu in enkrat v ligi prvakov. Zadnji zadetek je dosegel ob zmagi Reala s pet proti nič proti Espanyolu.

To je bil Khedirin prvi zadetek v prvenstvu. Preostala zadetka je zabil ob zmagi proti Lyonu  (CL) s štiri proti nič in ob zmagi proti Malagi s tri proti dva (pokal).

Khedira je postal ključen igralec, pomemben predvsem za nudenje ravnovesja ofenzivnega stila ekipe. Dober je v krajah žog in postopoma postaja vse boljši tudi v napadu.

IGRALCI REAL MADRIDA KI SO V LETOŠNJI SEZONI ZADELI V VSEH TREH TEKMOVANJIH
Igralec La Liga Liga Prvakov Kraljevi pokal Skupaj
C. Ronaldo 30 4 3 37
Benzema 13 4 3 20
Higuain 16 2 1 19
Callejon 4 4 3 11
Khedira 1 1 1 3