X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prenova stadiona

Real Madrid nadaljuje z inovacijami in gleda v prihodnost. Dokaz tega je projekt obnove stadiona Santiago Bernabeu in obnova Realovega centra Real Madrid mesto na Valdebebasu. To sta glavna načrta kluba, ki želita Real še bolj utrditi na vrhu kot največjo nogometne entiteto.

Stadion Santiago Bernabeu je pripravljen da postane eden izmed najmodernejših stadionov na planetu. Zunanji izgled stadiona bo najmodernejši, na samem stadion pa bomo našli tudi več restavracij in prostorov za sproščanje. Predsednik kluba, Florentino Perez je izjemno ambiciozen projekt opisal takole: “V tem projektu bo naš stadion dobil najmodernejši izgled, ki bo obenem tudi izjemen arhitekturni dosežek. Bernabeu mora postati edinstven stadion, najboljši na svetu in najboljši predstavnik arhitekture stadionov v 21. stoletju.”

Bernabeu je vedno bil prostor kjer so Madridiste uživale v uspehih ekipe, vse od njegovega odprtja, decembra leta 1947. Vodstvo kluba želi, da bi Bernabeu še naprej ostal tempelj Madridisma, zato bo na stadionu tudi po obnovi ostal muzej in možnost ogled stadiona (Stadion Tour), bo pa npr. po obnovi možno parkirati avtomobil na novem parkirišču za 1000 avtomobilov, prenovljeni bodo vhodi v stadion, vsi sedeži pa bodo pokriti.

Prebivališča prve ekipe in mladincev so predvidena za Real Madrid mesto na Valdebebasu, z namenom zbiranj pred tekmami in boljšim prilagajanjem bodočih zvezd nogometa.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

imageshack.us imageshack.us imageshack.us

imageshack.us imageshack.us imageshack.us