X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Manuel Preciado: Mourinho in jaz imava izjemen odnos; on je resnično “numero uno”

Bivši trener Sportinga iz Gijona, Manuel Preciado, je to jutro obiskal vadbene prostore Reala na Valdebebasu. Tam je dobil priložnost videti Realove igralce na treningu, prav tako pa je govoril tudi s Josejem Mourinhom in Aitorjem Karanko.

“Ekipa Reala igra na zelo visokem nivoju. Imajo deset točk prednosti pred Barcelono, kar je v nogometu izjemno veliko, prav tako pa imajo še vedno možnosti za napredovanje v Ligi Prvakov… Mislim, da bodo imeli dobro sezono. Je pa to nogomet, kar pomeni, da ne moreš biti popolnoma prepričan kdo bo osvojil prvenstvo, čeprav trenutno vse kaže da bo to leto trofejo La Lige dvignil Real. V Ligi prvakov se igra sistem na izpadanje, ampak tudi tukaj se zdi, da bo Real prišel zelo daleč.”

“Mourinho in jaz imava čudovit odnos. Resnično cenim njegovo obnašanje, prav tako me zelo ceni kot osebo. Je odličen trener. Na to kažejo tako njegovi dosežki, kot dnevno delo. Njegov uspeh postane še bolj očiten ko vidiš kako trenira svojo ekipo, kako dela in kako motivira igralce. Je resnično “numero uno”.

“Tukaj sem da vidim Real Madrid na delu in tako izkoristim moje obdobje neaktivnosti da se naučim nekaj novega in da spoznam nove metode treniranja. Za moje cilje je Real Madrid popolna izbira. Navdušen sem. Govoril sem z Mourinhom in s Karanko. Želim se naučiti še več. “

“Počutim se dobro. Mislim da sem neprestano delal skoraj petnajst let, mislim da je dobro če se vsake toliko časa človek regenerira. To priložnost bom izkoristil za raziskovanje novih poti. Ekipa je edino na kar se trener na delu osredotoči in včasih lahko izgubiš stik z ostalim svetom. Poizkusil bom izboljšati moje trenerske sposobnosti v primeru da me bo kdaj potrebovala kakšna ekipa.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us