X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

V tej sezoni v La Ligi zadelo že 14 Madridist

Photobucket

Na tej točki sezone je brez dvoma jasno, da je za Real Madrid zgodovinska sezona kar zadeva strelske učinkovitosti. Beli balet podira rekorde iz tedna v teden in enako se je zgodilo tudi na nedeljski tekmi proti Espanyolu, saj je Sami Khedira postal že 14. igralec ekipe, ki je dosegel v tej sezoni zadetek v La Ligi. To pomeni, da se je med strelce v španskem prvenstvu vpisalo že kar 67% vseh igralcev polja prve ekipe Real Madrida, ob enem pa so beli še izboljšali lanski dosežek, ko se je čez celotno sezono med strelce vpisalo 13 igralcev.

Kako bi lahko bilo drugače, ko pa napadalni trio sestavljajo Cristiano Ronaldo, Higuain in Benzema, ki so dosegli kar 59 od 85. zadetkov Real Madrida, kar predstavlja 70%. Cristiano Ronaldo je s trenutnimi 30. zadetki na svojem računu na dobri poti, da še podre svoj lanski rekord, ko je v La Ligi dosegel kar 40 zadetkov. Gonzalo Higuain je trenutno drugi najboljši strelec kraljevega kluba v La Ligi, potem ko je do sedaj zadel 16-krat, ker je že sedaj šest zadetkov več kot v lanski sezoni. Karimu Benzemaju manjkata samo dva zadetka do 15. zadetka v sezoni, kar bi Francozu po vsej verjetnosti že uspelo doseči, glede na to v kakšni formi je bil, a ga je pri tem zaustavila poškodba.

Di Maria, Kaka in Callejon dokazujejo z več zadetki, da ima Real Madrid prav tako tudi smrtonosno sredino, medtem ko so Ozil, Khedira, Xabi Alonso in Altintop dosegli vsak po en zadetek. Svoj delež zadetkov pa so prispevali tudi branilci in sicer sta pri tem najučinkovitejša Marcelo in Sergio Ramos, ki sta vsak dosegla po tri zadetke, medtem ko sta Varane in Pepe vsak dosegla po en zadetek.

STRELCI REAL MADRIDA V LA LIGI
2011/12 GOLI
Cristiano Ronaldo 30
Higuain 16
Benzema 13
Di Maria 5
Kaka 5
Callejon 4
Marcelo 3
Sergio Ramos 3
Ozil 1
Alonso 1
Khedira 1
Altintop 1
Varane 1
Pepe 1

Photobucket