X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuain se vrača na stadion kjer je debitiral

Real Madrid bo danes ob 22.00 igral ligaško tekmo proti Betisu, ki se bo odvijala na stadionu Benito Villamarin. To je obenem tudi stadion, kjer je v belem dresu debitiral Gonzalo Higuain in sicer v tekmi španskega pokala, 11.1.2007. Tekma se je končala z rezultatom 0-0. Argentinec je v tej sezoni zabil 16 zadetkov in ima najboljše povprečje doseženih zadetkov v La Ligi.

NAJUČINKOVITEJŠI NAPADALCI V LA LIGI
Igralec Povprečje
Higuain Doseže zadetek na vsake 73.13 minut
Cristiano Ronaldo Doseže zadetek na vsake 75.8 minut
Messi Doseže zadetek na vsake 77.9 minut
Pandiani Doseže zadetek na vsake 89 minut

Higuain je zadel zadnji “hat-trick”  v letošnji sezoni prav proti Betisu in sicer na tekmi, ki se je odvijala na Bernabeu in ki jo je Real dobil s 4-1. To je bil tudi njegov drugi “hat-trick” v tej sezoni, ki ga je obenem postavil tudi na vodilno mesto po številu doseženih zadetkov. Trenutno je na prvem mestu doseženih zadetkov sicer Cristiano Ronaldo, ki je zadel kar 30krat, vendar Higuain ostaja igralec z najboljšim izkoristkom igralnega časa v španskem prvenstvu – za zadetek v povprečju potrebuje zgolj 73.13 minute.

Higuain je za Real 150ič nastopil  na tekmi, ki jo je Real Madrid dobil proti Espanyolu z rezultatom 5 – 0, tudi po zaslugi dveh zadetkov Pipite. Z zadetkoma se je Pipita izenačil na 15. mestu Realove lestvice najboljši strelcev vseh časov (v prvenstvu) z legendarnim Juanitom, ki je prav tako zadel 85krat. Higuain je z Realom doslej osvojil dva naslova španskih prvakov (2007, 2008), en španski super pokal in en španski pokal.