X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Coentrão praznuje 24. rojstni dan

Fabio Coentrão danes praznuje svoj 24. rojstni dan. Portugalski igralec je prispel v Real Madrid lani poleti iz Benfice in do sedaj odigral 25 tekem za kraljevi klub. Portugalski reprezentant je s svojo vsestranskostjo postal eden ključni igralec v zasedbi Joseja Mourinha, saj je Fabio v tej sezoni zaigral že na levem bočnem branilskem položaju, levem krilnem položaju in položaju zadnjega vezista.

Fabio Coentrão se je rodil 11. marca 1988 v Vili do Conde (Portugalska). Kot eden od najbolj obetavnih mladih portugalskih nogometašev je zaigral v prvi ekipi Rio Ave, ko še ni bil star 18 let. Po podpisu za Benfico in odličnih igrah v dresu tega kluba iz Lizbone, je opozoril širšo nogometno javnost na svoje kvalitete, katere je pokazal tudi v reprezentanci na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki leta 2010, ki je bilo njegovo prvo večje reprezentančno tekmovanje.

Pred to sezono je Fabio prišel v Real Madrid, kjer je zagotovo eden izmed najbolj vsestranskih igralcev v ekipi. V dresu belega baleta je debitiral 14. avgusta 2011 na tekmi španskega superpokala proti Barceloni.

STATISTIKA COENTRÃA V REAL MADRIDu
SEZONA LA LIGA COPA DEL REY LIGA PRVAKOV ŠPANSKI SUPERPOKAL SKUPAJ
2011/12 14 3 6 2 25

Photobucket

V imenu Kluba navijačev Real Madrid Slovenija želimo Coentrãou še veliko dobrih tekem in veliko uspehov v dresu Real Madrida. Feliz Cumpleaños Fabio!