X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Granero & Xabi Alonso

Esteban Granero in Xabi Alonso sta po tekmi proti Betisu z mediji delila svoje misli glede nove zmage v La Ligi.

Granero
“Vedeli smo da bo tekma zahtevna. Betis je močno napadel in nam ni pustil igrati naše igre. Trenutno smo vodilni na lestvici ravno zaradi tega ker smo se dobro odzvali na dogajanje na tako zahtevnih srečanjih, kot so bila npr. na Vallecasu in v Getafaju. Smo v dobri formi in na vrhu lestvice, ampak do konca je še veliko tekem. Nisem videl domnevnih rok Ramosa in Xabija, tako da tega ne morem komentirati. O tem nimamo ničesar za povedati. Vsaka ekipa se brani na svoj način.”

Alonso
“Na tekmi je bilo veliko strelov proti golu. Žoga me je zadela v roko, ampak sodnik ni zapiskal. Osredotočamo se na igranje nogometa in ne razmišljamo o drugih stvareh.”

“Zelo smo zadovoljni, saj je vsaka tekma ključnega pomena. Vknjižili smo nove tri točke, kar je korak naprej, sedaj pa se moramo osredotočiti na naslednje tekme. Ljudje lahko govorijo kar hočejo, ampak pot do naslova španskega prvaka je še dolga. Osredotočiti se moramo na vsako tekmo posebej. Današnja zmaga je rezultat trdega boja, ampak do konca je še vedno dvanajst tekem, zato moramo biti previdni in profesionalni. Vemo kaj se lahko zgodi če se sprostimo. “

“Trenutno imamo za sabo  izjemen niz zmag na gostovanjih, kar pomeni da naše delo opravljamo dobro, vendar je na voljo še veliko točk in ne smemo se osredotočati na to, kar smo že dosegli.”

vir: realmadrid.com