X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

Gonzalo Higuain je zabil prvi zadetek za Real Madrid na tekmi proti Betisu, po koncu srečanja pa je pokomentiral tekmo skupaj z novinarji.

 “Vedeli smo kaj nas čaka. Tekma je bila zahtevna in bi se lahko razpletla v korist katerekoli ekipe, ampak kar je najpomembnejše je to, da smo obdržali prednost na prvenstveni lestvici.”

“Trudim se, da bi opravil zadane naloge, trudim se dosegati gole in pomagati ekipi do zmage. Navajeni smo izgubljati takšne tekme, ampak sedaj poznamo način s katerim lahko takšne tekme zmagamo. Ob tem pa imamo tudi kanček sreče.”

“Pomembno je da smo zmagali in obdržali prednost na prvenstveni lestvici. Iz Betisa odhajamo s tremi točkami in do konca prvenstva je sedaj ena tekma manj.”

“Ne bom govoril o moji prihodnosti. Naslednje štiri mesece bom posvetil Realu iz Madrida in to je edino kar šteje. Sedaj se moramo osredotočiti na sredino tekmo proti CSKA iz Moskve.”

vir: realmadrid.com

prevod: roadman