X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je po zmagi Real Madrida s 3-2 proti Betisu spregovoril z novinarji glede novih treh točk.

“Moja ekipa ni igrala slabo, ampak tekma je bila zahtevna, nasprotnik pa je imel podporo čudovite publike. Užitek je igrati tukaj. Več kot vesel sem z doseženimi tremi točkami, ampak Betis si je zaslužil več. Nocoj smo dali vse od sebe.”

“Nihče ni obvladoval poteka srečanja in do zaključka srečanja nismo vedeli kdo bo zmagal. Včasih je bolje, če igraš bolj obrambno in s tem bolj nadzoruješ igro, ampak tega nocoj ni storil nihče in tekma je imela več hitrih preskokov v fazo napada, kjer je bilo veliko praznega prostora. Remi bi bil najbolj pošten rezultat. Betis je odličen primer ekipe, ki ne osvaja lovorik, ampak z odličnimi predstavami vseeno navdušuje njihove navijače. Trener ima odlično filozofijo, na katero so se njegovi igralci odlično odzvali.”

“Ekipa se mora zavedati da imajo vse tekme enak pomen. Higuain in Benzema sta dva izmed najboljših strelcev na svetu in upam, da bosta na koncu sezone oba zadovoljna ter da bosta želela nadaljevati s kariero v klubu, saj si zraven njiju ne želim nobenega drugega igralca.”



“Danes bi lahko zmagala katerakoli ekipa. Med polčasom sem povedal mojim igralcem, da nočem “nore” tekme, vendar se stanje na igrišču ni spremenilo, razen za obdobje petih oziroma desetih minut, ko smo se odzvali na izenačenje 2-2.”

“Preveč sem bil oddaljen, da bi videl Betisov drugi gol, vendar se je filozofija sodnikov prilagodila igri. Iturralde in njegovi asistenti so imeli filozofijo, ki nam je vsem všeč, kljub nekaterim napakam, ki se včasih pripetijo. Niso piskali vseh majhnih prekrškov, niso nasedali majhnim simuliranjem igralcev, zato menim, da so sodniki najbolj zaslužni za tole zares dobro tekmo.”

“Menim, da je to, kar je na tiskovni konferenci povedal Guardiola, čisto normalno. Kar sem povedal jaz in kar bom danes ponovil je to, da nisem popoln trener in da vsi vedo kje se skrivajo moje napake. Ne trudim se skrivati mojih pomanjkljivosti. Drugi so njihove napake sposobni skriti, saj so pametnejši od mene. Vsi smo nepopolni in jaz osebno govorim o stvareh, ki mi niso všeč, ko jih vidim. Drugi so pametnejši in govorijo zgolj o stvareh, ki jim gredo v prid.”


vir: realmadrid.com

prevod: roadman/realmadrid.si