X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Real Madrid bo v sredo igral povratno tekmo osmine finala Lige prvakov proti CSKA Moskva. Čeprav se je prva tekma končala z rezultatom 1-1, pa je Kaka v intervjuju za bwin.com dejal, da Real Madrid vedno igra na zmago.

Ne glede na rezultat prve tekme bomo igrali na zmago. Real Madrid hoče, da vedno igramo na zmago. Stadion in igrišče sta bistvenega pomena. Navijači, ljudje, ki nas podpirajo, so tisti ki naredijo razliko in ki nam pomagajo, da se naša igra, kreativnost in intenzivnost dvignejo še na višji nivo.”

“Ekipa Real Madrida je zelo dobra, igralci so si blizu in to je tisto kar na koncu naredi razliko. Ne moreš osvojiti Lige prvakov s samo enajstimi igralci, oziroma z dvema zvezdnikoma. Na koncu zmagaš s 15 – 18 igralci, kar močno poveže ekipo. Na igrišču lahko vidite, da je Real Madrid zelo močan, ne zgolj z enim ali dvema igralcema, temveč s celotno ekipo.”

“CSKA si je v Moskvi pripravil veliko priložnosti. Morali bomo biti zelo pozorni, saj nam lahko povzročijo veliko problemov. To so vedno odlične tekme in že dejstvo, da eno tekmo igraš v gosteh in eno doma, te napolni z emocijami. Dodatno motivacijo pa ti seveda da tudi dejstvo, da igraš v Ligi prvakov.”

Photobucket

“Mourinho je vsekakor eden najboljših trenerjev, ki sem jih imel v moji karieri. Pri vsakem trenerju sem se nekaj naučil in Mourinho me je naučil zelo veliko, zaradi česar je dejansko eden najboljših trenerjev, ki sem jih imel.”

“Igrati z Özilom je užitek. Je odličen nogometaš. Lahko je igrati z njim, saj je zelo pameten in hitro razmišlja. Ve kdaj se mora premakniti, oba pa točno veva, kako se drugi giblje in nato poskušava pokriti prazen prostor.” 

“Na finale leta 2002 imam dobre spomine, saj sem se pripravljal na svetovno prvenstvo in Zidane je takrat zabil čudovit gol za naslov evropskih prvakov. Tekma proti Bayerju je bila zares zanimiva in Zidane je tam pokazal vse svoje kvalitete.”

Photobucket