X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

“Real Madrid – CSKA Moskva … Igrajte”

Ni dovolj, da imaš najboljši dosežek v zgodovini Lige prvakov v skupinskem delu tega najprestižnejšega tekmovanja. Real Madrid si želi uvrstiti v finale Lige prvakov, ki se bo letos igralo v  Münchenu in za dosego tega morajo beli v sredo na Santiago Bernabeu premagati ekipo CSKA Moskva. Obujte Alonsove nogometne čevlje, nadenite si rokavice Casillasa, pokažite magičnost Marcela, ali občutite duh, ki ga doživlja Higuain ob praznovanju zadetkov. Ekipa si želi, da boste vi prava zvezda sredinega večera.

V 80. letih prejšnjega stoletja se je razvilo neverjetno vzdušje na Santiago Bernabeu, ki je povzročalo strah in trepet vseh v Evropi in točno to je tisto, kar bo Real Madrid potreboval tudi v sredo proti CSKA Moskva.

Igralci Real Madrida so se vedno zavedali veljave Santiaga Bernabeu in zato želijo še enkrat več na svoji koži občutiti, kako navijači belega baleta s svojim navijanjem pošljejo nasprotnikom strah v kosti. Casillas, Xabi Alonso, Marcelo, Higuain in Pepe zato prosijo vse navijače Real Madrida za polno podporo med tekmo in širom zemeljske oblje.

“Želim si, da ste moje noge,” poziva Alonso, medtem ko si Casillas želi “, da ste moje roke.” Marcelo si želi videti svojo “magičnost v vas,” in Higuain si želi, da imate “njegov duh.” “Želimo zmagati za vas in si želimo, da bi igrali z nami,” poziva Pepe, ker v sredo ste “vi tisti, ki igrate.”