X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Stéphane Lannoy bo delilec pravice na sredini tekmi LP

Francoski sodnik Stephane Lannoy bo odgovoren za pravično igro na sredini povratni tekmi osmine finala Lige prvakov vodenje tekmo med RealMadridom in CSKA Moskva za vrnitev v drugi krog Lige prvakov. Francoz, dvakrat imenovan za najboljši sodnik v francoski Ligue 1 (2007/08 in 2009/10), do sedaj še nikoli ni sodil tekme belemu baletu, medtem ko je CSKA-ju že dvakrat sodil in Ruska ekipa je obe tekmi izgubila v sezoni 2009/10. Prvo v skupinskem delu Lige prvakov proti nemškemu Wolfsburgu (3-1) in drugo proti Interju z Mourinhom na čelu na povratni tekmi četrtfinala (0-1).

Lannoy je debitiral na mednarodnem področju 10. avgusta 2006 na tekmi med Ventspilsom in Newcastlom v pokalu UEFA. Leto kasneje, 12. decembra 2007, je že sodil na tekmi Lige prvakov in sicer na tekmi med Barcelono in Stuttgartom. Lannoyu bodo v sredo na Santiago Bernabeu pomagali še Eric Dansault in Frédéric Canov, kot stranska sodnika, Fredy Fautrel in Ruddy Buquet, kot dodatna sodnika za goloma ter Antony Gautier kot četrti sodnik.