X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

O današnji tekmi proti CSKA-ju je včeraj na novinarski konferenci spregovoril tudi Cristiano Ronaldo.

“Sem navdušen nad možnostjo zmage v tem dvoboju in da bom imel možnost odigrati dobro tekmo. Igralci in navijači so enako navdušeni. Kar je pomembno je to, da če bomo zmagali proti CSKA-ju se bomo uvrstili v naslednji krog tekmovanj in če bomo izgubili, bomo ostali doma. Močno se bomo morali osredotočiti, da bi se uvrstili v četrtfinale.”

“Mourinho bo ostal v Real Madridu in sam sem isti igralec kot sem bil, ko sem prišel sem. Slišal sem, da navijači v zadnjih nekaj mesecih pojejo moje ime in vesel sem za njihovo naklonjenost. Opazimo, ko je vzdušje med tekmo res dobro. Rad bi prosil navijače, da nas še naprej podpirajo, tako da bomo skupaj osvojili letos nekaj.”

“Vsako leto se naučiš nekaj novega, najpomembnejša stvar tukaj je Real Madrid kot institucija.”

“Ruske ekipe so zmeraj težak nasprotnik, saj imajo veliko dobrih in močnih igralcev. V nogometu je mogoče vse in ekipa iz Rusije lahko osvoji tudi Ligo prvakov, ampak upam, da se to ne bo zgodilo to leto, saj si jo želimo osvojiti mi.”

“Real Madrid in Barcelona nista edina favorita za osvojitev naslova Lige prvakov. Naslov lahko osvoji več ekip. Osredotočiti se moramo na sedanjost, saj nas čaka zelo težka tekma proti CSKA-ju.”

“Ne morem ničesar obljubiti. Za mano je dobra sezona in ekipa je v dobri formi. Individualni cilji so šele druga skrb. Sezona je še daleč od končane in želim nadaljevati z dobrim delom v želji da ekipa letos nekaj osvoji.”

“CSKA-jev Hona je zelo dober igralec. Ko ima žogo je zelo nevaren.”

“Človek ne more obvladati sil narave in Madeira (domače mesto Cristiana Ronalda, op.p.) je doživela nekaj podobnega, kot Japosnka pred letom dni. Pomembno je, da so Japonci nadaljevali s trdim delom, da so izboljšali situacijo, obenem pa niso nikoli obupali. Najboljša beseda za to je “upanje” za boljšo prihodnost.”