X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno obvestilo

Upravni odbor Real Madrida CF je na sredini seji sklenil, da imenuje tri nove častne člane (socio), kar je najvišje priznanje v kraljevem klubu in sicer so to Fernando Alonso, Julio Iglesias in Sergio Garcia.

Real Madrid CF želi s tem podeliti javno priznanje omenjenim trem za uspehe v karierah, glede na to, da so vedno pokazali strast do kraljevega kluba. Njegovi izjemni dosežki so zaznamovali mnoge od vrednot, zaradi katerih je Real Madrid tudi najboljši klub na svetu.

Fernando Alonso ima nesporen talent, da bi lahko dosegel največje uspehe za španski šport in nepopustljivi značaj, zaradi katerega je že bil dvakrat tudi svetovni prvak formule 1.

Julio Iglesias že veliko let postavlja merila v glasbi tako v Španiji, kot tudi v svetu, poleg tega pa je tudi prava ikona duha po konstantnem napredovanju.

Sergio Garcia je eden od najboljših golfistov današnjega časa z več različnimi zmagami na raznih turnirjih širom sveta, vključno z več zmagami na prestižnem Ryderjevem pokalu. S predanostjo in kvaliteto  predstavlja simbol španskega golfa.