X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je v intervjuju za bwin.com spregovoril glede jutrišnje tekme proti Malagi.

“Malaga ima izjemno ekipo. Imajo Isco, ki igra zelo dobro, Cazorlo, Joaquina, ki se vračata po poškodbi, Rondona … Imajo igralce z dobrim pregledom nad igro in so zelo nevarni v napadu, kar so proti nam pokazali že na pokalni tekmi, zato bomo morali biti zelo pazljivi.”

“Vsi si želimo osvojiti ligo, toda do konca sezone je še veliko tekem. Imamo solidno prednost, vendar nikoli ne veš kaj se bo še zgodilo. Moramo biti seznanjeni kako zelo težko je to tekmovanje. Najtežji mesec z najtežjimi tekmami je še pred nami, zato je še vedno prekmalu, da bi govorili o končnem zmagovalcu.”


“Imamo zelo dober niz rezultatov in tudi ekipa ter navijači so vse bolj povezani. Želimo si, da bi nas še naprej podpirali. V naslednjih dveh mesecih je vse na kocki in navijači bodo odigrali ključno vlogo.”

“Pomembno je, da mrežo ohranimo nedotaknjeno, zato ker to pomeni, da bomo zmagali zaradi ustvarjalnosti naših napadalcev. Naše možnosti zmage so s tem večje.”

“Vedno sem se trudil nositi dres številko 2, vse odkar sem začel pri Castilli. Tudi v Deportivu in Liverpoolu sem jo nosil. Vedno mi je prinašala srečo.”