X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv po žrebu LP: Butragueño & Erotokritou

Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño in predsednik Apoela Phivos Erotokritou sta z mediji spregovorila o možnostih obeh ekip na četrtfinalni tekmi Lige prvakov.

Butragueño
“Prva tekma četrtfinala bo zelo težka, zato ker bo imel Apoel prednost domačega igrišča. Toda druga tekma se bo odigrala v Madridu, na Santiago Bernabeu, in evropske tekme na našem stadionu so vedno težke za naše nasprotnike.”

“Apoel je premagal Olympique Lyon v dramatični tekmi osmine finala. Uspeli so zdržati pritisk in zmagati po enajstmetrovkah. Znajo se boriti, zato ne bo lahko.”

Erotokritou
“Nisem si želel, da bi nam žreb namenil madridski Real, toda vseeno smo zelo ponosni. Fantastično se je spoprijeti z eno najboljših ekip na svetu. Ko smo prišli tako daleč so se nam uresničile sanje in od sedaj naprej nimamo ničesar izgubiti, le veliko lahko pridobimo. Težje bo, ker bo povratna tekma odigrana v Madridu, ampak borili se bomo in se poizkušali prebiti v polfinale.”

“Žoga je še vedno okrogla in ponovno bomo morali na igrišču dati vse od sebe. Real Madrid je klub mednarodnega slovesa in morali bomo počakati in videti kaj se bo zgodilo.”