X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Napoved: Real Madrid-Malaga

Real Madrid se bo danes soočil z Malago, katera je trenutno na 4. mestu. Real Madrid je zmagal prejšnje tri medsebojne obračune (dva v ligi in enga v španskem pokalu) in trenutno dosega na domačih obračunih povprečno 4 gole. Real Madrid bi z 12. zaporedno zmago spet pridobil prednost 10 točk pred 2. uvrščeno ekipo.

DOMA V GOSTEH
Mesto Točke T Z R P T Z R P
Real Madrid 1. 70 13 12 0 1 13 11 1 1
Malaga 4. 40 13 9 2 2 13 3 2 8

Ampak to ne bo enostavno. Malaga je že otežila stvari Real Madridu v španskem pokalu in v ligi jim gre dobro. Mourinho je vpoklical 19 igralcev za tekmo, vključno z vratarjem Tomasom Mejiasom iz Castille. Di Maria in Albiol nista vpoklicana zaradi poškodbe oziroma prehlada, medtem ko Varane, Altintop in Coentrao niso bili vpoklicani zaradi odločitve trenerja. Higuain je proti Malagi dosegel 8 golov v ligi in bo poskušal izboljšati to številko, medtem ko je Ronaldo proti Malagi dosegel 10 golov, zaradi česar je Malaga njegova najljubša “žrtev” v prvenstvu.

Malaga je premagala Zaragozo, Getafe in Levante v prejšnjih treh ligaških tekmah in so samo 4 točke za Valencio. Malaga je na četrtem mestu bila samo enkrat v dosedanji zgodovini La Lige in to v sezoni 1973/74.

Juanmi, Toulalan in nekdanji madridista Baptista so poškodovani, kar bo Malagi oteževalo morebitno prvo zmago na Santiago Bernabeu. Joaquin, Jesus Gamez in Rondon so pripravljeni za tekmo. Rondon je dosegel 5 golov v prejšnjih 8 ligaških tekmah. Van Nistelrooy se bo vrnil na Santiago Bernabeu, kjer je v začetku sezone na tekmi španskega pokala sprejel stoječe ovacije, ko je bil  zamenjan.

DOSEDANJE MEDSEBOJNE TEKME REAL MADRID-MALAGA V LA LIGI
T Z R P DG PG
Real Madrid 30 25 5 0 72 18
Malaga 30 0 5 25 18 72