X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas

Po tekmi z Malago je spregovoril z mediji tudi kapetan belega baleta Iker Casillas.

“Slabo je ko prejmeš zadetek čisto na koncu tekme, toda ni časa skrb saj se moramo osredotočiti na našo naslednjo tekmo. Smo in smo bili skozi celotno sezono v dobro fizično pripravljeni. Nič nismo mogli storiti, da bi se izognili neverjetnega gola Cazorle. Čestitam mu za izjemen strel. Imeli smo dosti priložnosti, da bi tekmo zaključili vendar nismo nobene izkoristili in kasneje se nam je to maščevalo. Več sreče smo imeli v ostalih tekmah.”

“Sedaj moramo razmišljati o sredini tekmi proti Villarealu. Ta tekma bo izjemno težka saj bodo poizkušali zmagati in priti iz slabe forme v kateri so.”

“Nikoli nismo menili, da smo že prvaki v prvenstvu in našo trenutno pozicijo moramo braniti na vsaki tekmi, ki jo igramo. Sedaj bomo igrali na nekaj zelo težkih gostovanjih in moramo se osredotočiti na vsakega posebej. Želimo si ponovno zmagati. Imeli smo deset točk prednosti in ni prijetno, da jih imamo sedaj osem, toda odigrali bomo še enajst tekem in naredili vse, da jih bomo zmagali. Moramo ostati združeni z našimi navijači do konca. Razumemo, da je množica na Bernabeu zelo zahtevna.”