X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Mourinho je po tekmi z Malago, ki se je končala z neodločenim izidom 1-1, spregovoril z novinarji.

“Vprašanje bi moralo biti, kaj se je zgodilo z mojo ekipo, da je zmagala tako veliko tekem in si prislužila takšne številke. Igrati izenačeno ali izgubiti v prvenstvu je normalno. Imel bi razlog za nezadovoljstvo ali kritiziranje mojih igralcev, če bi izgubili dve točki zaradi slabega odnosa, toda ne morem jih kritizirati zato, ker so dali vse od sebe in so uprizorili odločno predstavo v drugem polčasu. Vseskozi smo prevladovali in imeli veliko priložnosti, medtem, ko je imela Malaga komajda eno.”

“Nikjer ni tekmovanja, kjer bi ekipa zmagala vsako tekmo. Sodnik je storil dve slabi odločitvi, vendar to nič ne pomeni, saj se tudi on lahko zmoti. Stranski sodnik je narobe ocenil dva prepovedana položaja proti nam, ko bi naš igralec prišel sam pred gol. To je tudi sestavni del lige. Gremo naprej, jutri bo nov dan in v sredo bomo igrali naslednjo tekmo.”


“Težko nam je bilo priti v igro. Malaga je kvalitetna ekipa, ki zaseda mesto, ki vodi v Ligo prvakov. Vložili so veliko z namenom priti tako daleč. Dobro so odigrali prvi polčas in nam stvari zelo otežili, vendar je bilo drugače v drugem polčasu. Zadeli smo le enkrat iz veliko priložnosti, ki smo jih imeli. Vprašanje bi moralo biti zakaj ponavadi zadenemo toliko golov. Prav tako je normalno izkoristiti svojo priložnost ali  pa jo zapraviti. Mislim, da nimam pravega razloga, da bi bil kritičen do mojih mož, ni jim primanjkovalo ambicij. Tudi do sodnika nisem kritičen. Moral bi nam dati dve enajstmetrovki, vendar tudi to se zgodi.”

“Lahko zmagaš, igraš izenačeno ali izgubiš tekmo. Včasih ne uspeš zmagati čeprav se trudiš kolikor se lahko. Nenaravno je zmagati toliko tekem, kot smo jih uspeli zmagati mi. Izenačeno bi lahko igrali katerokoli drugo tekmo, naprimer tekmo z Rayom … Normalno je igrati izenačeno. Na sporedu je še 11 tekem in na kocki je še vedno 33 točk, kar pomeni, da je prvenstvo še vedno odprto. Osredotočeni smo samo nase, kajti če bomo osvojili dovolj točk, bomo mi prvaki.”

“Izenačen izid je bil posledica nogometa. Skrbelo bi me, če bi bil posledica zaspanosti, slabe pripravljenosti moje ekipe, ali jaz ne bi dobro odigral svoje vloge, ampak nič od tega se ni zgodilo. Imeli smo nesrečo, da nismo zadeli večkrat. To ni nič posebnega.”

“Ne morete reči, da moji igralci niso bili psihično dobro pripravljeni, medtem ko so toliko bolje odigrali drugi polčas. Po polčasu smo bili veliko močnejši od nasprotnika.”

“Van Nisterlooy je fantastičen igralec. Mislim, da je odlično, da ima množica na Santiago Bernabeu tolikšno naklonjenost do igralca, ki je za klub naredil tako veliko dobrih stvari.”