X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je danes spregovoril z novinarji pred jutrišnjim srečanjem proti Villarrealu.

“Mi štejejo le tri točke, ki so na kocki na vsaki tekmi. Ne vemo, kako se bo Villarreal odzval sedaj, ko ima novega trenerja, vendar pa mi delamo dobro delo in zato moramo nadaljevati z njim. Še naprej bomo delali na enak način ne glede na to, ali imamo osem ali deset točk prednosti.”

“Imamo poseben način dela v slačilnici. Ljudje so govorili o proslavljanju že pred dvema mesecema, vendar pa je trener že takrat vse opozoril, da se nedeljski remi lahko zgodi kadarkoli. Dosegamo neverjetne številke in moramo nadaljevati v enakem ritmu.”

“Ljudje v nogometu rečejo stvari, za katere dejansko ne verjamejo, da bi se lahko zgodile, toda nas v resnici ne zanima kaj je povedal Guardiola in smo osredotočeni le na delo, kot smo ga počeli do sedaj. Moram vedeti, kaj je mislil s tem, ko je rekel, da nimajo več možnosti osvojiti naslov. Ni pomembno kaj si on misli. Imamo trdno vodstvo in delamo dobro delo.”

“Sedaj je za ekipe več na kocki in vsaka točka sedaj postopoma postaja vse bolj pomembna. Včasih igramo boljše od drugih, vendar pa ni prostora za napake in zato moramo še naprej trdo delati. Edino kar nas skrbi je to, da ne bi počeli nekaj dobro, vendar pa zaenkrat vse poteka dobro. Pomembno je, da smo vsi enakovredno vpleteni. Ne moremo nikogar kritizirati v ekipi, ker so vsi dali vse od sebe na tekmi proti Malagi.”

“Coentrao trenira z ekipo in glede na to, kako se bo odrezal na današnjem treningu je odvisno, ali bo med vpoklicanimi igralci za sredino tekmo.”

“Mi se odločimo kdo bo izvedel proste strele, pri čemer je odvisno od igre in igralcev. Cristiano Ronaldo trenutno ne dosega zadetke iz prostih strelov, vendar pa so za njim fantastične številke in zato ga ne moremo kritizirati.”