X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Villareal 1 – 1 Real Madrid

photobucket.com

Sodnik Paradas Romero je bil glavna zvezda sredine tekme med Villarealom in Realom iz Madrida. Delilec pravice je namreč izključil Mourinha, Sergia Ramosa, Ozila in Ruija Farijo.

Real Madrid je na gostovanju pri Villarealu uspel osvojiti zgolj eno samo točko, na tekmi pa so bili izključeni trener Jose Mourinho, trener za fizično pripravo Rui Farija, in Sergio Ramos ter Ozil. Merengueji so povedli z izjemnim zadetkom Cristiana Ronalda, proti koncu tekme pa je “rumeni podmornici” izenačenje prinesel Senna. Real Madrid na prvenstveni lestvici še vedno za šest točk vodi pred drugouvrščeno Barcelono.

Arbeloa je igral kot desni bočni, Lass pa je začel v jedru obrambe, zaradi česar tekme ni začel Kaka. Villareal je na začetku tekme iskal zadetek, vendar se je prva resna priložnost v prvem polčasu ponudila Pepeju, ki je v deveti minuti skorajda zadel z glavo. Devet minut kasneje je izjemno priložnost za goste imel Nilmar, vendar je Casillas odlično posredoval. Real na tekmi ni dominiral, si pa je ustvarjal priložnosti iz prekinitev in Pepeju bi skorajda ponovno uspeli doseči zadetek v 34. minuti. Mourinho je zamenjal Lassa s Callejonom v 28. minuti, saj je Francoz že imel rumeni karton. Benzema je imel zadnjo priložnost za Real pred iztekom prvega polčasa, vendar je uspel zadeti zgolj zunanji del mreže.

V drugem polčasu je zaradi poškodbe Callejona v igro vstopil Altintop. Real Madrid je pričel dobivati nadzor nad srečanjem, ustvarjal si je priložnosti za gol, medtem pa se je sodnik osredotočil predvsem na klop Reala, iz katere je v 49. minuti izključil Ruija Farijo. S strelom od daleč je nato poskušal Khedira, Xabi Alonso pa je v 53. minuti ogrozil vrata Vilalreala z izvedbo prostega strela, vendar je žoga na žalost zgolj oplazila prečko. Merengueji so uspeli zadeti le nekaj minut kasneje, ko je Cristiano Ronaldo preigral vratarja Villareala, Diega Lopeza. Ob tem mu je žogo spektakularno podal Özil. Villareal se po zadetku ni uspel pobrati in Khedira je imel v 63. minuti priložnost da vodstvo poviša še za en gol. Strel mu je ubranil Bruno. Higuain je v 76. minuti zamenjal Benzemaja in Villareal je ponovno začel pritiskati proti vratom Reala. Altintop je storil domneven prekršek izven kazenskega prostora. Žogo si je za prosti strel pripravil Senna, ki je nato uspel premagati Casillasa. Ob tem je bil izključen tudi trener Jose Mourinho. Sergio Ramos je dobil drugi rumeni karton v 84. minuti tekme, ob tem je bil iz igrišča poslan tudi Özil, saj naj bi, po izpisu iz sodniškega poročila, izključitev Ramosa pospremil s ploskanjem. Real Madrid je tako tekmo nadaljeval z devetimi igralci. Glavni sodnik tekme, Paradas Romero, je tako na žalost postal glavna zvezda te tekme.

Tekma je sedaj končana in “merengueji” so še vedno vodilni v Španskem prvenstvu; sedaj se bo potrebno pripraviti na tekmo proti Realu iz Sociedada, ki se bo v nedeljo odigrala na stadionu Santiago Bernabeu.

Stadion: El Madrigal (Valencia)
Sodnik: Paradas Romero
Villareal 1 – 1 Real Madrid
Senna 83.; Ronaldo 62.
RK: Ramos 85., Özil 85./Real Madrid

photobucket.com photobucket.com photobucket.com
photobucket.com photobucket.com photobucket.com