X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Postani član Kluba navijačev Real Madrid Slovenija

Naše druženje na različnih forumih se je začelo pred kakšnimi osmimi leti na forumu največjega slovenskega nogometna portala. Potem smo se navijači Reala nekaj časa zadrževali na brezplačnem forumu, ki ga lahko še vedno najdete tukaj: http://realmadrid.eurogoo.com/. Pred približno štirimi leti pa se je skupnost preselila na spletno stran http://www.realmadrid.si, kjer se nahajamo še danes. Zdaj pa se je končno zgodilo. Uradno društvo Klub navijačev Real Madrid Slovenija odpira svoja vrata. Zakaj smo se odločili ustanoviti uradno društvo? Zaradi tega, da promoviramo Real Madrid v Sloveniji, predvsem pa zato, da se navijači društva dobimo ob pijači, na pikniku, da se družimo in spletemo prijateljske vezi. V imenu naše skupnosti smo zmagali na dveh turnirjih navijačev tujih klubov v Sloveniji, dvakrat smo dali v izdelavo večjo količino oblačil z našim prepoznavnim znakom, ampak to nekako ni bilo dovolj. V preteklosti smo zato organizirali tudi izlete v Madrid, München, Milan in Zagreb ... Člani našega navijaškega društva so si ogledali praktično vse pomembne tekme in dogodke Reala v preteklih sezonah, sedaj pa smo se odločili, da temelje na katerih smo gradili do zdaj, nadgradimo in poskušamo nekaj narediti tudi za še večjo prepoznavnost naše skupnosti v Sloveniji. Verjetno se vsi sprašujete kaj Vam prinaša članstvo v našem društvu. Tukaj je nekaj ugodnosti, ki smo jih uspeli za vse člane pripraviti do sedaj:
Vsak, ki se društvu pridruži, dobi ob tem majico naše navijaške skupnosti, resnično izjemno člansko izkaznico, ki jo je kreiral naš uporabnik foruma Villalonga, realmadrid.si mail naslov, s katerim boste lahko promovirali našo skupnost in klub za katerega navijate, vaše članstvo pa bo jasno vidno na forumu, na katerem bodo vsi člani društva označeni s posebno barvo. Seveda smo za Vas uspeli pripraviti tudi ugodnosti glede nakupa najpomembnejšega navijaškega rekvizita: originalen dres Real Madrida s številko in napisom igralca Vas bo sedaj stal zgolj 44 eur (poštnina vključena). V primeru, da si želite kakšen drugačen navijaški artikel, pa lahko vse izdelke Reala z 10% popustom kupite v trgovinah Prva Liga. Si želite skupaj z istomislečimi ogledati tekmo Reala v Madridu? Ni problema. Večkrat letno bodo organizirani izleti v Španijo. Za vse tiste, ki ne najdete prijateljev s katerimi bi potovali, se lahko organizira tudi vodeni izlet – ogled znamenitosti, rezervacija letalskih kart, prenočišč, nakup kart za tekmo; vse Vam organizira Klub navijačev Real Madrid Slovenija. Nismo pozabili tudi na ogled tekem v bližini naše države, zato smo se dogovorili za popuste pri prevozih z avtobusi in minibusih pri enem izmed avtobusnih podjetij . In ker smo navijaška skupnost, se moramo seveda družiti – za vse člane je enkratna udeležba na pikniku brezplačna. Če pa boste želeli naše društvo promovirati, boste imeli na eni izmed spletnih strani, tudi stalno možnost naročila naše majice po zelo ugodni ceni. Za konec naj dodam še zgolj to, da smo v pogovorih za nadaljnje popuste in ugodnosti naših članov s kar nekaj podjetji in trgovinami, tako da upamo da Vam bomo v bližnji prihodnosti lahko ponudili še kakšno ugodnost več. Prav tako smo v pogovorih z Realom o tem, da v zelo bližnji prihodnosti postanemo tudi Penna – s strani kluba priznano navijaško društvo. Aja, večkrat na leto bodo organizirane tudi nagradne igre (ena izmed njih pravkar poteka na FB). Se sliši dobro? Močno upamo. Pridruži se nam tudi ti. Letna članarina znaša 20 eurov.

Več informacij dobite na Zasebnem sporočilu ali na e-mail naslovu info@realmadrid.si.

V pristopni izjavi se izpolnijo vsa polja, z izjemo rubrike šifra člana in Podpis in žig izdajatelja.

Izpolnjeno izjavo nato pošljite na info@realmadrid.si (podpis tukaj ni zahtevan). Članarino boste poravnali po predračunu, ki Vam ga bomo posredovali.  TRR društva je odprt pri Delavski hranilnici, s številko računa: 6100-0000-3489-340.

Nato izjavo natisnite, podpišite in pošljite na naslov naveden v izjavi in postopek vaše registracije je končan.

Seveda pa lahko, v primeru da poznate katerega izmed članov društva, izjavo posredujete njemu.

Izjavo najdete tukaj:

(desni klik, odpri sliko v novem zavihku)

Pristopna izjava .doc

Pristopna izjava .docx