X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Realovega počitniškega otoka na Santiagu Bernabeu

Florentino Perez: “Ko bo Realov počitniški otok odprl svoja vrata, bodo obiskovalci postali del legend tega kluba, ki stremi k temu, da bi bil večen in univerzalen.”

Real Madrid in vlada Rasa Al-Khaimaha sta v četrtek popoldan, v predsedniški loži stadiona Santiago Bernabeu, predstavila načrt za Realov počitniški otok. Realov počitniški otok, bi naj bil turistični kompleks in tematski park v Združenih Arabskih Emiratih, odlikovala pa bi ga naj predvsem znamka Reala iz Madrida. Na predstavitvi je sodeloval predsednik kluba, Florentino Perez in Dr. Khater Massaad, predstavnik vlade Rasa al-Khaimaha in izvršni direktor podjetja “RAK Investment Authority”.

Jose Mourinho, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema,  Miguel Pardeza,  Emilio Butragueño so skupaj z bivšimi igralci Santamarijo, Pachinom in Amanciom Amaro sodelovali na predstavitvi.

Florentino Perez

Florentino Perez: “Ko bo Realov počitniški otok odprl svoja vrata, bodo obiskovalci postali del legend tega kluba, ki stremi k temu, da bi bil večen in univerzalen. Naše ime in potencial se selita na edinstveno lokacijo, strateško izbrano mesto, ki je oddaljeno manj kot štiri ure leta od kar 2000 milijonov ljudi.

“Še enkrat več, služi stadion Santiago Bernabeu kot začetna točka tega vznemirljivega projekta. Športni svet in Real Madrid še enkrat dokazujeta da nimata meja in da je nogomet izjemno orodje, s katerim lahko združujemo različne ljudi in kulture. Navijači te ekipe so strastni, ne glede na to kje se nahajajo in obenem nikoli ne obupajo. Njihove sanje nas vsak dan znova motivirajo.”

“Santiago Bernabeu je dal Realu iz Madrida edinstveno zmožnost, da se razširi čez meja Španije in tisti, ki sedaj klub upravljamo, se zavedamo izzivov upravljanja s klubom, ki ima tako mitičen in legendaren status. Realov počitniški otok bo športno turistični kompleks na na najvišjem nivoju, zavzemal bo kar 50 hektarjev površine na kateri bosta šport in turizem lahko očarala milijone ljudi, ki si bodo želeli udejstvovati v različnih aktivnostih.”

“To je odločilen in strateški korak, ki bo še pomagal utrditi moč tega kluba kot institucije v Aziji in Bližnjem vzhodu. To sta ključni regiji v kateri je bila jasno izražena strast do Madridskega Reala. Naše sodelovanje je vedno boljše na kar smo zelo ponosni. Real Madrid in vlada Rasa Al Khaimaha želita prenesti strast Real madrida in vse kar Real Madrid predstavlja, na preostali svet.”

Louis Armand de Rouge in dr. Khater Massad, predstavnika podjetja RAK, sta pojasnila kaj bo Realov počitniški otok vključeval. Izvedelo se je, da bo tam tematski park, prvi stadion na svetu, s pogledom odprtim na morje, muzej Real Madrida, številne špornte ustanove, luksuzni hoteli in območje za prebivanje.

V projekt je bil vložen en bilijon ameriških dolarjev, otok pa naj bi se za javnost odprl januarja 2015. To bo prvi tematski park, ki bo vključeval turizem in šport na umetno ustvarjenem otoku, prav tako pa bo to prvi rekreacijsko turistični kompleks, zgrajen pod okriljem Reala iz Madrida.