X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fundacija Real Madrid je odprla vrata novih športno socialnih akademij v Mozambiku

Akademiji se nahajata v Massaci in v Maputu, obiskovalo pa ju bo dvesto študentov. 

Mednarodna delegacija Fundacije Real Madrida je potovala v Mozambik, kjer je odprla vrata dveh socialno-športnih akademij v Massaci in v Maputu. Približno sto gostov in predstavnikov države je prisostvovalo ob odprtju. Akademiji bosta sprejeli približno dvesto študentov, ki se bodo šolali po programu, ki je nastal v sodelelovanju z nevladnima organizacijama “Cruzada por los Ninos” in “Cesal”. Potovanje se je končalo  z dodelitvijo programov vsem trenerjem akademij.

Predstavniki fundacije so se najprej ustavili v Massaci, kjer so se aktivnosti pričele na “Escolihna do tico”, po tem ko je bilo novembra podpisano sodelovanje z nevladno organizacijo “Cruzada por los Ninos”, ki jo vodi bivši mozambiški nogometni igralec, Tico-Tico. Omenjeni je skupaj s trenerji odprl projekt za vse študente.

Delegacija je nato odpotovala v Izobraževalni center “Maria Grazia Rizzo” v Maputo, kjer fundacija sodeluje z nevladno organziacijo “Cesal” in pomaga socialno ogroženim otrokom iz soseske Xipamanine. Otrokom pomagajo da zaključijo šolanje, ob tem pa lahko vsi dijaki koristijo tudi socialno-športne aktivnosti, ki se izvajajo na akademiji.