X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pardeza: “Vodstvo kluba je šokirano nad dogajanjem na El Madrigalu”

Nogometni direktor Miguel Pardeza je analiziral sodniške odločitve na tekmi proti Villarealu v intervjujih za El Mundo, AS in Marco.

“V vodstvu kluba smo šokirani in zaskrbljeni nad različnimi sodniškimi kriteriji in zaradi tega smo nad dogajanjem na El Madrigalu enako šokirani kot trenersko osebje in igralci.”

“Strinjamo se z ogorčenostjo celotne ekipe, prav tako kot so ogorčene vse Madridiste. Sodnik je bil do nas neverjetno strog, Ruija Farijo je poslal iz igrišča zgolj zaradi tega, ker je ploskal Cristianu Ronaldu. Isto se je pripetilo Özilu, igralcu, ki nikoli ni bil kontroverzen. Kakorkoli že, na stadionu Reyno de Navarra, je isti sodnik spregledal dejstvo, da je Guardiola za roko prijel stranskega sodnika, nekateri igralci Barcelone pa so na klopi lahko odkrito protestirali proti sodniškim odločitvam… To nas je šokiralo in nas resnično skrbi.”

“Tukaj ne govorim o rezultatu tekme, ampak o odnosu sodnika do naše ekipe, zaradi katerega se je osredotočal predvsem na dogajanje na Realovi klopi. Ne govorimo o točno določenih dejanjih sodnika na omenjeni tekmi, ampak zgolj o dejstvu, da se je sodnik bolj osredotočal na dogajanje na klopi, kot pa na dogajanje na igrišču.”

“Real Madrid bo nadaljeval z borbo za naslov prvaka, saj Real Madrid nikoli ne obupa. Nadaljevali bomo z bojem za naslov prvaka, saj smo še vedno v zelo zavidljivem položaju. Nič in nihče nas ne bo ustavil pri doseganju sanj vseh Madridist. Nihče v klubu ni zaskrbljen, saj imamo še vedno šest točk prednosti pred zasledovalci. V vodstvu kluba zgolj verjamemo, da so se na tekmi proti Villarealu zgodile krivične stvari.”

“Pepe je bil že večkrat upravičeno izključen, tokrat pa je dobil rumeni karton zaradi tega, ker je nad njim bil storjen prekršek. Tudi to nas skrbi. Igralci so pod neprestanim pritiskom in nekatere njihove reakcije so razumljive. Preprosto si želimo, da se lahko na vsaki tekmi borimo za zmago pod enakimi pogoji kot nasprotna ekipa. Želimo, da je sodniški kriterij za vse enak.”