X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Felix Brych sodnik na tekmi APOEL-Real Madrid

Felix Brych bo odgovoren za delitev pravice v torek (20:45) na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov med APEOL-om iz Nikozije in Real Madridom. Nemški sodnik je do sedaj že sodil dve tekmi belemu baletu in sicer zadnjič v lanski sezoni na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Tottenhamu (4-0), in še prej dvema sezonama v skupinskem delu Lige prvakov proti Milanu (1-1).

Prav tako bo sedaj Nemec tretjič sodil tudi APOELu, potem ko je ciperčanom obakrat sodil na gostovanjih in sicer prvič v sezoni 2009/10 proti Portu (2-1) ter drugič v tej sezoni proti Zenitu (0-0).

Do sedaj še nobena španska ekipa ni izgubila tekme, na kateri je bil glavni sodnik Nemec Brych, potem ko je do sedaj sodil tekmo že Valencii, Sevilli, Real Madridu in Atleticu Madrid. 36-letni Brych je mednarodni sodnik od leta 2007 in svoj prvi sodniški debi v Ligi prvakov doživel 1. oktobra 2008 na tekmi skupinskega dela med Liverpoolom in PSV-jem (3-1) na Anfieldu.