X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Butragueño

Direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueno je analiziral zmago s 5-1 proti Real Sociedadu.

“Prikazali smo odlično predstavo in trije naši napadalci so se vpisali med strelce. Ostalo je še devet tekem v španskem prvenstvu in imamo šest točk prednosti. Smo odvisni sami od sebe in zato moramo biti optimistični, če bo ekipa še naprej igrala na tej ravni.”

“Imamo ogromen potencial v napadu. Prav tako pa potrebujemo neverjetno podporo navijačev. Začeli se bodo ključni trenutki prvenstva in navijači so zaenkrat res super.”

“Način kako ljudje na Cipru doživljajo tekme je nekaj posebnega. Navijači so zelo strastni in morali bomo paziti. Upam, da bomo dosegli dober rezultat že na Cipru.”

“V nogometu ti ne uspe zmagati nekaj tekem v sezoni. Tekma na El Madrigal je bila pred tremi dnevi in se sedaj ne smemo več spuščati v debato o njej. Proti Malagi smo si zaslužili zmago in tekma proti Villarreal je bil nekoliko nenavadna, vendar pa je to že preteklost sedaj in ne smemo več razmišljati o tem. Moramo se osredotočiti na Ligo prvakov.”