X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je dan pred prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov proti APOEL-u spregovoril z novinarji na novinarski konferenci.

“Preprosto ni res, da bi sam postavil neka pravila medijskega molka. Sam nisem določil absolutno nič in zato mi ni treba utemeljevati ničesar, kar sam nisem odgovoren za to.”

“Ko pogledaš v kakšni skupini je bil APOEL, potem se zaveš njihove vrednosti. Borijo se na vsaki tekmi in verjamem, da je v nogometu vse mogoče. Morda vsi verjamejo, da bo srečanje proti APOEL-u lahko, vendar pa sam tega ne pričakujem. Želimo doseči že dober rezultat tukaj v Nikoziji in nato srečanje zapečatiti na Santiagu Bernabeu. APOEL je prišel tako daleč z razlogom. Izločili so Olympique Lyon, Donetski in Porto. Naša zgodovina in naše finančne zmožnosti nas postavljajo v vlogo favorita, ampak nogomet je nogomet in zato imamo do njih vso spoštovanje. To bo težka tekma.”

“Morais je igral za mene v Chelseaju. Igral je v četrtfinalu proti Bayernu Münchnu in upam, da bo  jutri igral tudi proti nam. Vesel sem za vse portugalske nogometaše, ki igrajo na Cipru.”

“Sodnik zame ne bo problem. Upam, da bodo igralci zvezde večera na tekmi, ne pa sodnik.”

“Težko bo odločiti srečanje že v Nikoziji. Zapleteno je bilo že proti CSKA-ju in zato smo morali nato reševati stvari doma. Poskušali bomo doseči dober rezultat tukaj, ampak sam verjamem, da bo ta tekma težka in da bo povratna tekma na Santiago Bernabeu nekoliko lažja.”

“Coentrao je v redu. Potrebuje več igralnega časa, toda njegova psihološka pripravljenost je na visoki ravni. Vsi igralci, ki so z menoj, so pripravljeni igrati, čeprav so v zadnjem času nekateri igrali manj. Imam zaupanje v vsakega od njih in prav tako ga imajo tudi vsi ostali. Zelo sem vesel, da ne slišim, da bi kdo omenjal Xabija Alonsa. Poskušali bomo priti v polfinale že drugo leto zapored.”

“Granero je dobra izbira za zamenjavo Xabija Alonsa. Je uravnotežen igralec, vendar pa to ne pomeni, da bo jutri tudi začel tekmo. Kljub temu pa je pripravljen začeti tekmo, če se bomo tako odločili.”