X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Šest igralcev iz Realove akademije vpoklicanih v državne reprezentance

Jese (Castilla), Derik (Real Madrid C), Garcia-Noblejas (Real Madrid C) in Raul de Tomas so bili vpoklicani na tekmo prijateljsko tekmo španske U-19 reprezentance, ki bo odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi Črne gore. Tekma bo služila kot priprava na Euro – U19.

Ivan Saez je bil vpoklican v špansko reprezentanco do 17 let, ki igra na “Elite round”  turnirju pred Evropskim prvenstvom v Sloveniji (le to bo potekalo od četrtega do šestnajstega maja). Španija je v skupini skupaj z Anglijo, Ukrajino in Gruzijo. Tekmovanje “Elite round” se je pričelo v ponedeljek in Španija je z Gruzijo remizirala (rezultat 1-1). Za Špance je v 59. minuti, z glavo zadel prav Ivan Saez.

Vratar Alex Craninx je bil vpoklican v belgijsko reprezentanco do 17 let. Belgija je v skupini skupaj z Madžarsko, Rusijo in Walesom. Belgija je na turnirjih “Elite round” do sedaj remizirala z Madžarsko in porazila Rusijo.