X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Po zmagi Reala nad Apoelom, je medije naslovil tudi Mourinho

“APOEL nam je pot do zmage zelo otežil, zmagali pa smo zaradi tega, ker smo igrali dobro. APOEL je bil dober v obrambi, ob tem pa je pokazal tudi izjemen moštveni duh. Prepričan sem, da se z ekipo APOELa ne bi odrezal boljše kot se je danes njihov trener Jovanovič. Morali smo se zelo potruditi, da smo uspeli zmagati. Menim, da APOELu uspevajo fantastične stvari. Vedeli smo, kako zahtevna tekma nas čaka, jeziček na tehtnici pa sta prinesla vstopa Marcela in Kakaja. APOELu bo težko na Bernabeu zmagati s 4 – 1. APOEL je pokazal da ima resno in garaško ekipo.”

“Danes je v prvi postavi začel Coentrao, saj moramo tekom sezone igrati veliko tekem in tako ne morejo igrati vedno isti igralci. Na nekaterih pozicijah imamo več zamenjav. Zadovoljen sem s predstavo Sahina, prav tako kot so z njim zadovoljni njegovi soigralci, saj je za njim težko obdobje. Danes je imel možnost igrati in svojo priložnost je odlično izkoristil.”

“Zadovoljen sem z mojo ekipo, saj je prikazala borbeno in resno igro. Marcelo in Kaka sta na igrišče prišla v ključnem času, ko je fizična moč APOELa začela pohajati. Nemogoče je primerjati Fabia (Coentraa) in Marcela, saj sta to dva povsem različna igralca. “

Najprej sem čestital igralcem APOELa, saj sem moji ekipi lahko čestital v garderobi. Pokazali smo dobro predstavo. Tudi na Bernabeu bi jim rad pokazal veliko mero spoštovanja, saj so najpomembnejša ekipa v Ligi prvakov: vse preostale ekipe si želijo nekaj, kar so v preteklosti že osvojile, APOEL pa si še nikoli ni pokoril Evrope.”