X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pepe & Arbeloa

Pepe in Alvaro Arbeloa sta spregovorila z novinarji v Nikoziji po tekmi proti APOEL-u.

Pepe
“Sicer moramo še vedno odigrati povratno tekmo, vendar smo naredili velik korak proti uvrstitvi v polfinale. Za povratno tekmo se bomo morali dobro pripraviti in osredotočiti, saj se le tako lahko izognemo morebitnim presenečenjem. APOEL je potrebno spoštovati, saj so, na poti do četrtfinala, izločili dobre ekipe.”

“Odigrali smo dobro tekmo. APOEL je bil v obrambi zelo organiziran, nam pa je po dobrem začetku uspelo zadržati posest žoge. Menjave so svoje delo opravile dobro in tudi naši napadalci so se v zaključku tekme dobro odrezali.”

“Nadaljevati moramo z dobrim delom in vsako tekmo odigrati kot finale. Borimo se za oba naslova in to je tisto kar šteje. Vemo, da smo v dobri formi in da imamo prednost, ki nam lahko prinese naslov prvaka. Zavedamo se, da bo to težko, zato moramo biti potrpežljivi.”

“Tukaj sem da igram prvenstvo. Odločili smo se, da ne bomo komentirali dogodkov na tekmi proti Villarealu. Odločitev je padla zaradi tega, da ne bi bili narobe razumljeni in da se lahko sedaj sprostimo. Mi opravljamo svojo službo in vi, novinarji, jo ocenjujete. Soočiti se moramo z izzivi na in izven igrišča ter dati vse za ta dres.”


Arbeloa
“V nogometu ni nikoli nič odločenega. Bili smo boljši, vendar bomo morali na povratni tekmi ponovno dati vse od sebe. Očitno je, da ne pričakujemo, da bo povratna tekma tako zahtevna, ob tem imamo še odlično ekipo. Na povratni tekmi lahko zaigra kdorkoli, obenem pa si ne moremo privoščiti, da bi se sprostili. Vsaka ekipa se v četrtfinale uvrsti z razlogom, razlike pa so nato vidne na igrišču. Kljub temu ne smemo podcenjevati nobene ekipe. V prihodnjih dveh mesecih bosta na kocki kar dva naslova.”

“V La Ligi smo na prvem mestu, vodimo s številom točk, s katerim bi na začetku sezone bili vsi zadovoljni. Želimo si priti tudi v polfinale Lige prvakov, vendar se moramo osredotočiti na vsako tekmo posebej, saj so vse tekme zelo zahtevne.”

“Po tekmi z Villarealom smo se odločili, da ne bomo dajali izjav za javnost, saj smo si želeli nekoliko miru. Vedeli smo, da se bodo stvari postavile na svoje mesto, tako da to ni bilo tako pomembno. To je bila odločitev, ki smo jo sprejeli vsi skupaj. Nismo iskali težav. Želeli smo si zgolj, da bi bili mirni in da si novinarji ne bi narobe razlagali naših besed.”