X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcelo analiziral prihajajočo tekmo z Osasuno

Marcelo je za spletno stran bwin.com analiziral prihajajočo tekmo z Osasuno.

“V Pamploni je vedno težko igrati. Osasuno spoštujemo, vendar jim bomo poskusili vsiliti svoj koncept igre in zmagati. Sicer bo težko osvojiti tri točke, vendar se bomo potrudili po najboljših močeh.”

“Vsi bi radi proslavljali naslov španskega prvaka na Cibelesu, vendar je do konca prvenstva še veliko tekem. Če želimo postati prvaki, se bomo morali zelo potruditi.”

“Težko je napovedati, če bom uspel ponovno doseči zadetek. Bolj si želim, da ekipa zmaga na zahtevnem gostovanju. Vesel bi bil, če bi uspel zatresti mrežo nasprotnika, vendar sem še raje če ekipa uspe zmagati.”

“S pomočjo kluba in soigralcev sem postal bolj zrel in samozavesten. Vsi mi zelo pomagajo, tudi v prihodnosti pa se moram naučiti še veliko stvari.”

“Cristiano pri Realu piše zgodovino. V tej sezoni La Lige je zadel kar 35-krat, do konca pa je še kar devet tekem. Upam, da uspe zadeti še velikokrat in nam s tem pomaga pri osvojitvi naslova.”