X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

 

Na tiskovni konferenci pred tekmo z Osasuno, je svoje poglede z novinarji delil trener Jose Mourinho.

“Pričakujem, da bo Osasuna igrala tako kot igra vedno. Borijo se, so agresivni, igrajo napadalen nogomet in imajo podporo navijačev. Vsem ekipam je težko igrati v Pamploni, toda mi si želimo zmagati in doseči zadane cilje. Do konca letošnje sezone je še devet tekem in jutrišnja je prva, ki jo želimo zmagati. Enostavno bomo morali uprizoriti dobro predstavo.”

“Lansko leto smo v Pamploni zasluženo izgubili.  Spomnim se, da so po tekmi dejali, da je bila Osasuna močnejša ter, da so igrali hitreje, vendar nočem reči, da so bili bolj motivirani od nas. Enostavno so začeli bolj agresivno od nas. Imeli bomo enakega sodnika kot lani in pričakujem, da bo svoje delo ponovno opravil odlično. Naučil sem se, da je treba proti Osasuni dati vse od sebe, saj imajo poseben način igranja. To je njihova najboljša kvaliteta. Vedo kaj delajo in zato pričakujemo izjemno težko tekmo.”

“Prvenstvo je na kocki na vsaki tekmi in ekipa ponavadi zbere več točk na domačih kot na gostujočih tekmah. Normalno je misliti, da so v nogometu domače tekme lažje, vendar prvenstvo je na kocki vsako tekmo. Do konca je še devet tekem in moramo se osredotočiti na vsako posebej, da nam uspe zbrati dovolj točk za osvojitev lige. Dobro smo pripravljeni, kljub torkovi tekmi v Ligi Prvakov. Želeli smo se še bolje pripraviti in igrati ligaško tekmo v nedeljo, vendar so nam rekli, da to ni mogoče.”

“Khedira je bolan in ne bo mogel igrati. To sem izvedel danes zjutraj in sedaj moram razmisliti kaj bom spremenil. Di Maria bo v ekipi, če pa bo tekmo začel ali ne, pa še bomo videli.”

“Verjamem, da bo Varane boljši kot je bil Laurent Blanc, zato ker je veliko hitrejši. Enako je inteligenten, miren, toda je veliko hitrejši. To je moje mnenje, z vsem spoštovanjem do Laurenta, toda Varane je še vedno samo otrok. Pričakujem, da bo boljši od Laurenta, ko bo dosegel 26 ali 27 let.”