X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain

“Trener mi je pokazal zaupanje, jaz pa sem ga uspel za to nagraditi. Vesel sem za zmago in za 101. prvenstveni zadetek kluba v tej sezoni. To me dela ponosnega in izjemno srečnega.”

“V prvenstvu imamo veliko prednost, z dobrim delom pa moramo sedaj nadaljevati do konca sezone. V prvenstvu je do konca še osem tekem in prepričani smo, da bomo uspeli osvojiti tako željeni naslov.”

“Vedeli smo, da nas čaka zelo težko gostovanje, ki pa smo ga na srečo uspeli uspešno preskočili. Skorajda sem uspel zabiti še tretji zadetek: preigral sem vratarja in se pripravil na strel, ob tem pa nisem opazil Cristiana Ronalda, ki je pritekel za mano. To je bila pač ena od teh stvari, ki se včasih v nogometu zgodijo, tako da o tem ni vredno razpravljati.”

“Smo v dobri formi in na igrišču dajemo vse od sebe. Z našo predstavo smo zelo zadovoljni, ob tem bi posebej pohvalil Albiola, ki se je odlično odrezal.”