X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

 

Jose Mourinho je z novinarji analiziral tekmo proti Osasuni.

“Všeč mi je bil odziv mojih igralcev. Tekma ni bila lahka, kljub temu pa sta se Granero in Albiol, ki nista igrala že dolgo časa, odrezala izjemno. To kaže na moč te ekipe in vsakega posameznega igralca. Vsi smo zelo zadovoljni z njuno predstavo, podobno kot smo bili zadovoljni s predstavo Sahina na Cipru. Dejstvo, da se igralci, ki že dlje časa ne igrajo redno, odrežejo dobro, nas razveseljuje. Kot njihov trener se jim želim zahvaliti za odlične predstave.”“Nikoli ne veš kakšen bo končni rezultat. Benzema je dosegel izjemen zadetek iz prve priložnosti, ki se nam je na tekmi ponudila, Cristiano pa je iz druge priložnosti zabil še en neverjeten zadetek. Danes smo bili dobri predvsem v dveh stvareh: dobro smo se prilagodili Osasuninemu načinu igre, ob tem pa nismo izgubili naše prepoznavne igre v napadu. Odigrali smo dobro tekmo in tudi po prejetem zadetku smo se dobro odzvali.”


“Lansko leto tukaj skorajda nismo imeli priložnosti za zadetek, Osasuna pa je po zaostanku s tri proti nič bolj napadla, kar nam je v napadu pustilo več praznega prostora. Zaradi tega smo imeli več priložnosti iz protinapadaov. To, da smo imeli toliko priložnosti, ni običajno, saj so tekme na tem stadionu zelo izenačene.”

“Khedira je drugačen  tip igralca in v ekipo prinese neko drugo dimenzijo, druge kakovosti. Na Cipru sem izbral Nurija, danes pa sem izbral Granera. Vedno poskušam izbrati najboljšega igralca za vsako posamezno tekmo. Vedel sem kaj lahko pričakujemo, zato sem danes izbral Granera. To se je izkazalo za pravilno izbiro in danes sem še posebej vesel za Granera in Albiola. Odlično sta se odrezala.”