X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Butragueno: Higuain je igralec Reala; klub se o prestopu ne pogaja.

Direktor institucionalnih odnosov, Emilio Butragueno, je spregovoril za Realmadrid.com in RealMadridTV. V izjavi je jasno povedal, da se klub ne pogaja z nikomer in da klub smatra Higuaina kot igralca Reala.

“V prvi tekmi četrfinala proti APOEL-u smo dosegli fantastičen rezultat. Za APOEL-om je izjemen niz v Ligi prvakov in kljub naši veliki prednosti, se moramo na jutrišnji tekmi osredotočiti in APOEL-u pokazati potrebno spoštovanje.”

“To je najpomembnejši mesec v sezoni. Tekme se igrajo vsako nedeljo in sredo. Vsaka tekma je finale. Prvo finale je bila tekma v Pamploni, kjer se je ekipa odrezala fantastično. Veliko ljudi je menilo, da bomo tam izgubili točke. Sedaj nas v prvenstvu čakata Valencia in Atletico Madrid. Z Alteticom bomo igrali na Calderonu, kjer nas bo čakala zelo zahtevna naloga. Potrebno pa se je zavedati, da smo mi Real Madrid in da smo sposobni premagati vsako oviro na naši poti. Imamo veliko in dobro ekipo, kar kažejo predstave Granera in Albiola v Pamploni in Sahina na Cipru.”

“Govorice so neizbežne. Nad Higuainom smo navdušeni. V dvajsetih ligaških tekmah je zabil štiriindvajset zadetkov, jaz pa sem včasih bil najboljši strelec lige z zgolj devetnajstimi doseženimi zadetki. Higuain je napadalec najvišjega kalibra in želimo si, da z nami ostane še mnogo let. V Madrid je prispel zelo mlad in klub ga zato smatra za domači produkt, za našega igralca. Higuainovo vedenje je vedno bilo vzorno, ne glede na to ali je igral ali ne. “


“Imamo eno najboljših obramb na svetu, na kar jasno kažejo tudi številke. Osredotočamo se zgolj na naše cilje, od igralcev pa pričakujemo, da se bodo osredotočili zgolj na njihove naloge. Po končani sezoni se bo trenersko osebje odločilo, ali je potrebno ekipo okrepiti, vendar je do tja še daleč. Edino kar trenutno šteje, sta naslov španskega prvaka in naslov evropskega prvaka.