X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla najboljša v drugem delu sezone skupine I v Segunda División B

Photobucket

Real Madrid Castilla nadaljuje z dobrimi rezultati tudi v drugem delu sezone. To je zagotovo eden od dejavnikov, da je Castilla le šest krogov pred koncem rednega dela prvenstvo na vrhu lestvice v svoji skupini, potem ko je osvojila 65 točk oz. zabeležila 19 zmag, 8 remijev in 5 porazov. Varovanci Alberta Torila so tako najboljša ekipa v drugem delu sezone skupine I v Segunda División B, potem ko so osvojili 25 točk s sedmimi zmagami, štirimi remiji in dvema porazoma ter pri tem dosegli kar 28 zadetkov.

Vseh 23 igralcev, ki sestavljajo ekipo pod vodstvom Torila, kaže trdnost v obrambi in talent v napadu. S tema dvema lastnostma Castilla še vedno ostaja v vodstvo svoje skupine I s 65. osvojenimi točkami. Igralci druge ekipe Real Madrida kažejo zavzetost in kvaliteto tudi v zadnjih 13. krogih, ko so s sedmimi zmagami, štirimi remiji in dvema porazoma osvojili 25 točk. V tem času pa so dosegli še 28 zadetkov ter jih prejeli 16.

Photobucket

Tenerife, Getafe B in Atlético Madrid B so ostale ekipe s podobnim dosežkom, kot ga ima Castilla, vendar pa je ekipa Getafe B odigrala tekmo manj, kjer je bila tekma proti ekipi Lugo prestavljena.

USPEŠNOST EKIP V DRUGEM DELU SEZONE
Uvrstitev na lestvici Ekipa Št. točk Z R P DG PG
1. Castile 25 7 4 2 28 16
8. Getafe B (*) 23 7 2 3 23 14
7. Atletico Madrid B 23 6 5 2 17 10
3. Tenerife 23 7 2 4 15 12

(*) S tekmo manj

Photobucket