X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je pred jutrišnjo tekmo z APOEL-om spregovoril za medije.

 “V prvi postavi ne bo veliko sprememb. Edini igralec, ki je igral v Pamploni in ki bo jutri manjkal, je Arbeloa. Vsi ostali so bili vpoklicani. Pepe je danes tukaj z mano, ker bo jutri zaigral. To je tekma Lige prvakov in trenutno imamo v rokah izjemen rezultat. Le redki verjamejo, da bo APOEL jutri na Bernabeu uspel zadeti kar štirikrat, vendar je nogomet vedno nepredvidljiv. Spoštovati moramo željo naše publike po dobri predstavi, predvsem pa moramo spoštovati naše nasprotnike. Nekaj sprememb v prvi postavi sicer bo, edino kar šteje pa je uvrstitev v polfinale.”

“Moji igralci niso utrujeni. So samozavestni in si želijo igrati. V zadnjih dveh sezonah Lige prvakov smo dosegli dobre rezultate. Uspeli smo vknjižiti veliko zmag, nekaj remijev in zgolj en poraz. Želimo nadalejvati z dobrim delom in jutri doseči še eno zmago.”

“Od moje ekipe si želim zgolj, da zmaga in ob tem prikaže dobro nogometno predstavo. Dobre rezultate dosegamo en glede na to kdo igra v začetni enajsterici. Granero in Xabi sta v Pamploni odigrala odlično tekmo, kar me zelo veseli. Khedira in Sahin  sta se odlično odrezala na Cipru. To je tisto, kar je najpomembnejše in kar kaže na moč ekipe, ki jo novinarji z vašimi članki želiti izpodbijati. Ekipa je zelo dobra in enotna. Tako se počutimo že od samega začetka in do konca bomo držali skupaj. Zadnji dan se bomo skupaj smejali oziroma skupaj jokali.”


“Zaskrbljen sem zaradi števila poškodb. Želim si, da bi imel probleme s tem, katerega igralca izbrati v začetno enajstrico. Ne želim, da se igralci izbirajo sami. Zaradi poškodb se veliko lažje odločam kdo bo začel, vendar mi to ni všeč. Povedali so mi, da bosta Lassana in Carvalho z ekipo trenirala že v petek, tako da bosta kmalu okrevala.”

“O Higuainu in Agueru me sprašujete na podlagi časnika, ki ima lažne informacije. Če tudi jaz začnem komentirati vse lažne informacije, se ta tiskovna konferenca ne bo hitro končala.”

“Danes si bom ogledal tekmo med Bayernom in Marseillom, saj se bomo z njima srečali ob morebitnem preboju v polfinale. Zame je to najbolj zanimiva tekma.”

“Poškodba Di Marie je zakomplicirana. Deset dni sicer že trenira normalno, ampak to ni isto kot, da bi igral na tekmah. Minute, ki jih je dobil v Pamploni, so mu koristile, igral pa bo tudi jutri, vendar ne celo tekmo. Za to ekipo je zelo pomemben in kljub temu, da smo dosegali pozitivne rezultate, smo ga pogrešali.”

“Zame je zelo nenavadno, da je za ekipo takšen dober niz v španskem prvenstvu. Ekipa ne more zmagati 40 zaporednih tekem, vendar nobena druga ekipa v Evropi nima šest točk prednosti pred drugouvrščeno ekipo, kaj šele deset. Mislim, da je bil remi proti Malagi nekaj čisto običajnega, to je pač nogomet. Tekme proti Vilalrealu ne moremo označiti za napako … Naša medijska tišina po tekmi, je bila označena za napako, vendar menim, da je to bila inteligentna odločitev celotne ekipe. Sami je ne bi označili za napako.”