X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju pred tekmo z APOEL-om: Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo je pred tekmo z APOELom spregovoril za medije. 

“Verjamem, da smo na Cipru uspeli priti do zelo dobrega rezultata. Ne bom lagal, verjamem, da imamo 90% možnosti, da se uvrstimo v naslednji krog. Ampak v svetu nogometa ne moreš nikoli biti v nekaj popolnoma prepričan in tako še vedno ostaja tistih 10% dvoma. Tokrat se bomo z APOELom pomerili na domačem igrišču in imamo lepo priložnost, da se uvrstimo v naslednji krog. Zmaga s 3 – 0 v gosteh je sanjski rezultat.”

“Za mano je izjemna sezona na ekipnem, prav tako kot na individiualnem nivoju, saj smo trenutno prvi v La Ligi, igramo pa tudi v četrtfinalu Lige prvakov. Upam, da se vse to nadaljuje. Za mano je odličen niz odigranih tekem, v katerem mi je že uspelo zabiti več zadetkov kot v istem času lanske sezone, ampak vse zahvale za to gredo ekipi. Z dobrim delom moramo nadaljevati do konca sezona, ampak trenutno sem zelo zadovoljen z vsem kar mi uspeva.”


“Nogomet sem na Madeiri pričel igrati, ko sem bil še zelo mlad. Pri enajstih letih sem odšel v Lizbono, kjer se je vse začelo. Za Sporting sem nato igral 7 oz. 8 let, potem sem odšel v Manchester United, sedaj pa igram za Real Madrid. Stvari se hitro odvijajo in menim, da sem dobro izkoristil ponujene priložnosti. Za mano so dobra leta na Portugalskem in v Manchestru, prav tako pa mi stvari gredo od rok tudi v Madridu. Igram na visokem nivoju, s takimi igrami pa želim nadaljevati tudi v prihodnosti.”


“V najtežjih trenutkih se naučimo največ in takrat vidimo, do kam zares lahko sežemo. Dobri igralci in dobri ljudje zasijejo v najtežjih trenutkih. Veliko se naučim iz mojih napak, ampak napake so nekaj običajnega pri ljudeh in pri igralcih. Poskušam delati čim manj napak. Ne moreš biti uspešen, če počneš napake, zaradi tega se trudim napakam izogibati.”