X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predogled tekme: Real Madrid – APOEL

Real Madrid se bo danes na drugi tekmi četrtfinala Lige prvakov soočil z APOELom. Prva tekma na Cipru se je končala z rezultatom 3 – 0 v korist Reala. 

Real Madrid je v tej sezoni Lige prvakov na domačem stadionu zmagal vse tekme. Ob tem je uspel zadeti 17krat, dobil pa je zgolj tri zadetke.

Statistika v LP 2011/2012
Ekipa P W D L GF GA
Real Madrid 9 8 1 0 27 4
APOEL 9 3 3 3 7 10

Real je v skupinskem delu tekmovanja dosegel najboljši rezultat v zgodovini tekmovanja, saj je dosegel osem zmag in remi. Real je ekipa z najmanj prejetimi zadetki v Ligi prvakov (v povprečju Real prejme 0.44 zadetka na tekmo). Real je na Cipru zmagal z rezultatom 3 – 0. Med strelce sta se vpisala Benzema in Kaka.

Jose Mourinho je na tekmo vpoklical 20 igralcev. Vratar Castille, Mejias, Callejon in Pepe so prišli na tokratni seznam vpoklicanih igralcev. V tej sezoni Lige prvakov, je najboljši strelec ekipe Benzema, ki je zadel sedemkrat, prav tako pa je s petimi podajami na vrhu lestvice podajalcev (isto število podaj je dosegel zgolj še Benficin Gaitan).

APOEL je prva ekipa iz Cipra, ki se je uspela uvrstiti v četrtfinale Lige prvakov. Na poti do četrtfinala so izločili Lyon, v skupinskem delu tekmovanja pa so bili boljši od Zenita, Porta in Shakhtarja. V gosteh so do sedaj trikrat remizirali, proti Lyonu pa so izgubili z rezultatom 1 – 0.

APOEL je trenutno vodilna ekipa končnice ciprskega prvenstva. Na zadnji tekmi so z zadetkoma Souse in Manduce uspeli premagati Omonio. Manduca se po suspenzu vrača v ekipo APOELa in bo zaigral tudi na Bernabeu.