X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljši niz v zgodovini Lige prvakov

Photobucket

Real Madrid se je uvrstil v polfinale Lige prvakov, potem ko je včeraj s 5-2 premagal APOEL iz Nikozije na Santiago Bernabeu ter tako zasluženo s kar 8-2 preskočil četrtfinale. Zmaga je pomagala beli, da so postavili najboljši niz izmed vseh ekip, ki so kdaj koli igrale v zgodovini Lige prvakov.

Real Madrid je zmagal vseh šest tekem v skupinskem delu Lige prvakov, kjer so beli zabili 19 zadetkov in prejeli le 2. V osmini finala so nato beli na prvi tekmi remizirali proti CSKA-ju Moskva ter nato slavili doma na Santiago Bernabeu. Nato sta sledili dve zmagi še v četrtfinalu proti APOEL-u in sicer na Cipru z rezultatom 3-0 ter v Madridu s 5-2. V celoti so tako varovanci Joseja Mourinha v letošnji sezoni najprestižnejšega evropskega klubskega tekmovanja zabili že 32 zadetkov (3,2 zadetka na tekmo) ter jih prejeli le šest (0,6 zadetka na tekmo), kar je manj kot kateri koli druga ekipa.

Photobucket

Ekipa pod vodstvom Mourinha ima prav tako tudi najboljše dosežke v Ligi prvakov na domačem igrišču, potem ko je Real zmagal vseh pet tekem in pri tem dosegel na Santiago Bernabeu 22 zadetkov. Statistika z gostovanj je prav tako prepričljiva, še zlasti kar zadeva obrambe, saj je Realovi obrambi na kar štirih od petih tekem uspelo ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno.

STATISTIKA REAL MADRIDA V LIGI PRVAKOV 2011/12
T Z R P DG PG
10 9 1 0 32 6

T – število tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz, DG – doseženi goli, PG – prejeti goli
Photobucket