X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria

Angel di Maria se je s prečudovitim lobom vpisal med strelce na tekmi proti Apoelu in po koncu tekme občutke po tekmi delil z mediji.

“Še naprej moram nadaljevati z dobrim delom in trenutno sem zadovoljen kako stvari stojijo. Vesel sem, da sem se ponovno vpisal med strelce in sem lahko gol proslavil z rokama narejenim srcem, katerega sem posvetil svoji ženi.”

“Zelo sem vesel za Higuaina, Ronalda in Benzemaja, ki igrajo odlično in zadenejo kadarkoli igrajo. Če bom moral ostati na klopi bom z enakim navdušenjem delati dobro.”

“Poškodbe so sestavni del nogometa. Sedaj ne bom gledal nazaj, temveč naprej. Zadel sem že proti Racingu vendar se ob tem ponovno poškodoval. Danes se dobro počutim in dobil sem nekaj minut, kar je pomembno zame. Hočem začeti na novo, kajti ko sem se ponovno poškodoval je bilo težko in mislil sem, da bom izpustil celotno sezono toda pripravljen bom na najtežje tekme.”

“Polfinalna obračuna bosta izjemno težka. Dobro bomo morali igrati v Nemčiji. Želimo ostati mirni s ciljem, da se prebijemo v finale in ga zmagamo. Bayern Munchen je prišel tako daleč z razlogom in oboji imamo 50% možnosti za zmago po dveh tekmah. Zadenejo veliko število golov in so težek nasprotnik tako, da bomo morali uprizoriti odlično predstavo.”